KARRIERE

Er du interessert i å jobbe hos MyMuse?  Se våre ledige stillinger under.

Ønsker du å sende en åpen søknad kan dette sendes til support@mymuse.no.

Lager-og kundeserviceansvarlig

Vi søker etter en lager-og kundeserviceansvarlig som kan ta ansvar for MyMuse sin lagerdrift fra A-Å og som vil bygge MyMuse sin kundeservice til Norges beste. Søknadsfrist snarest. Ler mer om stillingen her.

FASHION DESIGNER OG PRODUKTUTVIKLER – 1 års vikariat

Vi søker en dreven designer som kan designe og følge opp produksjon av loungewear, undertøy, badetøy og koseklær til MyMuse.no og til våre designkolleksjoner med influencere.  Ler mer om stillingen her.

MODELL HOS MYMUSE

Ønsker du å være modell for MyMuse?  Send en søknad til maren@mymuse.no med en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse og informasjon om deg selv (alder, høyde, størrelse) og gjerne legg ved link til ditt brukernavn/profil. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare.

LAGERMEDARBEIDERE I OSLO

Vi søker alltid etter flinke deltidsarbeidere som kan jobbe mellom en til fem dager i uken i våre lagerlokaler i Oslo. Perfekt jobb ved siden av studier! Ler mer om stillingen her.

INFLUENCER-SAMARBEID

Ønsker du å markedsføre MyMuse sine produkter i sosiale medier eller via blogg? Send en søknad til collaborations@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare og matcher våre krav til antall følgere, bilder og engasjementrate.
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no