KARRIERE

Er du interessert i å jobbe hos MyMuse?  Akkurat nå leter vi etter en svenskspråkig oversetter. Se mer her.
Ønsker du å sende en åpen søknad kan dette sendes til support@mymuse.no.

MYMUSE SITT AFFILIATE-PROGRAM

Ønsker du å markedsføre MyMuse sine produkter i sosiale medier eller via blogg? Da er MyMuse sitt Affiliate program noe for deg. Det er for deg som ønsker å være en del av MyMuse sine Influencere hvor man markedsfører produkter i dine kanaler. Send en søknad til maren@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare og matcher våre krav til antall følgere og engasjementrate.

 

INTERNSHIP PÅ TEKST OG INNHOLD

For MyMuse er innhold en viktig del av vår markedstratgi. Derfor søker vi deg som er glad i å skrive tekster for å inspirere! Du vil være med å skrive blogginnlegg, tekster til sosiale medier og utforme innholdsplaner for MyMuse sin markedsplan. Les mer her. 

FOTOGRAF OG/ELLER VIDEOGRAF INTERNSHIP

Har du interesse for foto og film? Brenner du for å skape inspirerende innhold? Da ønsker vi deg i temaet! Vi søker Internship til en 20% stilling. Se mer om stillingen her.

MODELL HOS MYMUSE

Ønsker du å være modell for MyMuse?  Send en søknad til maren@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare.
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no