KARRIERE

Er du interessert i å jobbe hos MyMuse?  Se våre ledige stillinger under.

Ønsker du å sende en åpen søknad kan dette sendes til support@mymuse.no.

LAGERMEDARBEIDERE I OSLO

Vi søker alltid etter flinke deltidsarbeidere som kan jobbe mellom en til fem dager i uken i våre lagerlokaler i Oslo. Perfekt jobb ved siden av studier! Ler mer om stillingen her.

FOTOGRAF OG/ELLER VIDEOGRAF INTERNSHIP

Har du interesse for foto og film? Brenner du for å skape inspirerende innhold? Da ønsker vi deg i temaet! Vi søker Internship til en 20% stilling. Se mer om stillingen her.

MODELL HOS MYMUSE

Ønsker du å være modell for MyMuse?  Send en søknad til maren@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare.

MYMUSE SITT AFFILIATE-PROGRAM

Ønsker du å markedsføre MyMuse sine produkter i sosiale medier eller via blogg? Da er MyMuse sitt Affiliate program noe for deg. Det er for deg som ønsker å være en del av MyMuse sine Influencere hvor man markedsfører produkter i dine kanaler. Send en søknad til maren@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare og matcher våre krav til antall følgere og engasjementrate.
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no