Om oss

MyMuse.no er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt og sensuelt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra, og for han eller hun som ønsker å gi en unik gave til dem man er glad i.
MyMuse har fokus på å tilby elegant, trendy og sensuelt undertøy og loungewear til kvinner i alle aldre og størrelser. Vårt varesortiment og størrelsesutvalg er stadig i vekst, med alt fra BH-er i cup-størrelse A-M, suspenders, stockings, nattøy, og badetøy slik at du kan føle deg fantastisk både på soverommet og i hverdagen! Alle kvinner fortjener å føle seg selvsikker og sexy uavhengig av størrelse!
Det å være kunde hos oss skal være en trygg og god opplevelse. Du kan returnere gratis innen 30 dager og du får fri frakt på alle ordre over 900 kr. Les mer om våre vilkår for retur her. Vår kundeservice er tilgjengelig per chat og per telefon 24 07 67 00 fra 10-16 alle hverdager.
Du kan også til enhver tid sende en epost til support@mymuse.no. Når du bestiller hos oss sendes varen samme dag eller neste virkedag. Det vil derfor sjeldent ta mer enn 1-5 virkedager fra du bestiller til varene ankommer.
Vi ønsker deg en fantastisk handel!
Hilsen Teamet i MyMuse

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no