GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

10 ting du virkelig trenger til julebordet


 

Det er mye å se frem til i desember, og mye som skal forberedes, blant annet er det julebordsesong. Å velge et antrekk du føler deg komfortabel i er viktig, men ikke glem undertøyet. Gjør deg klar for god mat, drinker og dansing til langt på natt. Vi viser deg våre beste tips til julebordsesongen så du får det meste ut av kvelden uten bekymringer.

  
10 ting du virkelig trenger til julebordet


 

1. Veske

Alltid ha med en veske til de essensielle tingene.

2. Være forberedt på alt.

I tillegg til de essensielle tingene burde du legge ved litt ekstra som;  power bank, papir, litt ekstra sminke, mini-sysett, og gnagsårplaster, så er du så og si sikret en feilfri kveld.

3. Antrekk

Patricia Body er en mørk blondebody med delikate detaljer. Kombiner den med et par dressbukser og en blazer, og du har et sofistikert og elegant antrekk til kvelden.

 


 

10 ting du virkelig trenger til julebordet4. Avklar alle møter, avtaler og lignende før julbord

Har du unnagjort det som skal gjøres og det som skal avtales før julebordet, kan du med god samvittighet nyte en flott helaften med venner og bekjente.

5. Nipplecovers

Nipplecovers er en lifesaver dersom det er snakk om stroppløs kjole, eller kjole med åpen rygg.

6. Sexy undertøy

Det er faktisk ikke tull at ordentlig fint undertøy kan hjelpe på humøret. Vet du at du har på deg skikkelig fint undertøy får du med en gang en liten ekstra selvtillitsboost.

Lea er både sensuell og elegant, og vil være perfekt å ha under klærne som din sexy lille hemmelighet.

 


 

10 ting du virkelig trenger til julebordet

 

7. Kassidy

Semi-korsett passer også perfekt som en del av antrekket til julebordet. Kombiner med et høytlivskjørt, eller noen stilige bukser og du har et smashing antrekk.

8. Strømpebukser

Er det noe en alltid har bruk for, så er det strømpebukser. Enten om det er til julebordet, jentekveld, ute på byen, julaften eller andre feiringer - strømpebuksa er essensiell dersom du går for kjole eller skjørt.

9. Husk å drikke vann

Det kan fort bli mye annen drikke på julebordet, husk å drikke litt vann innimellom, så slipper du kanskje å måtte avslutte kvelden tidligere enn planlagt.  

10 ting du virkelig trenger til julebordet 

10. Legg frem pysjen

Etter en lang kveld med mye moro er det spesielt deilig å komme hjem og skifte over til noe ordentlig comfty. Og skulle du gå rett i senga når du kommer inn døren, kan du alltids legge frem noe til dagen etter. 

 


 

10 ting du virkelig trenger til julebordetHos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. Januar, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Huk av for gaveinnpakning ved utsjekk, så pakker vi gaven delikat inn for deg. Husk at; skal du ha gaven klar til 24. desemeber må du bestille senest 17. desember. God jul! 
10 ting du virkelig trenger til julebordet
10 ting du virkelig trenger til julebordet