GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

10 tips for en spennende Valentine’s Day


14.Februar er det Valentine’s Day, en dag for å feire kjærlighet og romantikk. 
Det er mye du kan gjøre for å gjøre denne dagen litt ekstra spesiell. En god middag, en opplevelse utenom det vanlige og alenetid for dere to. Her er 10 gode tips: 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


1.    Overrask med frokost på sengen.

Start dagen på en god måte med frokost på senga. Gi en god dose kjærlighet til din utkårede ved å forberede favoritt frokosten, og hvis du vil være litt ekstra cheesy kan du skjære ut hjertefigurer av frukt og legge ved siden av. En lekker kimono er perfekt å slenge på seg når man skal ha en koselig frokost om morgenen. Det er også en fin gave å gi samtidig som maten. 


2.    Skriv et koselig brev eller melding.

Sett ord på følelsene dine. Et hyggelig kort kan bety mye mer enn du tror!

 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


3.    Ha en romantisk gave.

Undertøy er den perfekte gaven! Gi det om morgenen så bygges det opp en pirrende spenning mot kvelden. Sexy, delikat undertøy er den perfekte gaven å gi og er til glede for dere begge! 


4.    Massasje og hjemmespa

Tenn lys hjemme og legg opp til hjemmespa! Smør hverandre inn med oljer, og gi hverandre en deilig massasje. Etterpå kan dere gjerne ta et deilig boblebad med et glass champagne. 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


5.    Legg opp til en spennende kveld 

 Overrask med et sexy undertøyssett som vanligvis ikke ville bli brukt. Noe som virkelig får partneren din til å miste pusten. Vi snakker undertøy som skjuler så lite som mulig og overlater svært lite til fantasien..
 


6.    Lekne tilbehør 

Valentine’s Day er også den perfekt dagen for å være litt mer leken. Spre roseblader på senga, overrask med noen spennende acceccories og kos dere i hverandres selskap!
 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


7.   Får du ikke vært med din kjæresten på Valentine’s Day?

Send henne/han et kort med en liten gave, eller en lang og koselig tekstmelding. Kanskje også et sexy bilde? 


8.    Leveranse på jobb

I år faller Valentine’s på en torsdag, noe som betyr at dere kanskje er på jobb? I så fall kan du overraske din kjære med en liten leveranse til arbeidsplassen. Har dere noe spesielt planlagt for kvelden kan du gi partneren en liten smakebit på hva som står i vente. Dette kan både være uskyldig og litt mer rampete. Send roser med en liten sensuell gave som undertøy og sjokolade. Du kan også klippe ut litt fra en meny som en smakebit på hvor du planlegger at dere skal spise senere. Her er det bare å la fantasien sette grenser!

 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


9.    Date

Kanskje du ikke har kjæreste, men har en person du har et godt øye til? Be henne/han ut på date! Dra ut å spis på restaurant eller be han/hun hjem på middag til deg.  ​


10.    Gjøre en hyggelig aktivitet sammen på kvelden

 Det er masse hyggelig man kan gjøre sammen som å gå en tur, stå på skøyter, male, dra på dansekurs eller bare være hjemme å spille spill. Det viktigste er å sette av tid sammen til å gjøre noe hyggelig. 
 

10 tips for en spennende Valentine’s Day


Finn en haug av Valentine’s gavetips hos MyMuse. Med rabattkoden «Valentine20» får du 20% frem til 14. februar! Se alle gavetips her. 

Husk å bestille i godt tid!
 

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Huk av for gaveinnpakning ved utsjekk så pakker vi gaven delikat inn for deg, så slipper du å tenke på det! 
 

10 tips for en spennende Valentine’s Day
10 tips for en spennende Valentine’s Day