16 delikate BHer til store bryster

De som er begavet med større bryster har det ikke alltid like lett når de skal velge riktig BH. Passform og støtte er essensielle faktorer, men man ønsker selvfølgelig ikke å inngå et kompromiss på design og stil. Vi har spesialisert oss på å hjelpe kvinner i aller former og størrelser med å finne undertøy som smigrer de feminine formene.
Her finner du noen forslag til BHer som passer perfekt til deg med større bryster.
 

Soft Vertical

Denne BHen passer utmerket for deg med større bryster. Den vertikale sømmen gir god støtte samtidig som brystene får et løft. De slitesterke materialene holder formen med tiden.

 

Balconetten

I likhet med den myke Soft Vertical BHen løfter balconetten brystene rett opp og gir dem en rund form. Cup-ene er skapt for å gi støtte og skulderstroppene blir bredere ettersom man går opp i cup-størrelse.

 

Strappy design

Som nevnt tidligere er vår filosofi at trend og design skal være tilgjengelig for alle, uansett størrelse. Våre strappy BHer gir brystene et godt løft, samtidig som du kan gjøre den til en del av ditt outfit.

 

Semi-soft

Er du en av dem som foretrekker en naturlig look, men som også vil ha en BH som er feminin og elegant? Semi-soften er den perfekte hverdags-BHen som passer til alle anledninger.