GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

De perfekte venninnegavene


Julegaveshopping er alltid en utfordring. Under finner du flere tips til julegaver til venninnene dine.

 

De perfekte venninnegavene


MyMuse X Lounge

Julen er tiden for å kose seg litt ekstra. Gir du noe deilig nattøy i gave, kan gaven nytes gjennom hele romjulen. Denne kolleksjonen består av kvalitetsmaterialer som gjør at plaggene kommer til å nytes i mange år. Kjenner du noen som setter pris på litt ekstra hverdagsluksus?

Lounge kolleksjonen til MyMuse ligger høyt på lista over supre venninnegaver. Let deg frem blant morgenkåper, pysj, nattkjoler og vakre kimonoer og finn den gaven som passer din venninne aller best.

 

De perfekte venninnegavene

 

Sports-BH 

Har du en venninne som liker å holde seg aktiv? Sports-BHene fra Anita er designet for å gi ekstra god støtte og komfort. Sports-BHene passer perfekt for de atletiske og kommer også i store størrelser.

 

De perfekte venninnegavene


Undertøy

Har du lyst til å glede venninna di med noe fint kvalitetsundertøy?

Til den drømmende: Grey Erika undertøyssett kommer i en vakker tåkefarge, med skimrende detaljer og fantasifulle broderier.

Til den praktiske: Rebecca er undertøyet som tar seg bra ut til fest samtidig som det er praktisk anlagt med god støtte og et nøytralt design. En perfekt alt mulig BH. 

Til fargekladden: Navy Naria passer perfekt til venninna som liker å ha litt farger i undertøysskuffen. 

 

De perfekte venninnegaveneHos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. Januar, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Huk av for gaveinnpakning ved utsjekk, så pakker vi gaven delikat inn for deg. Husk at; skal du ha gaven klar til 24. desemeber må du bestille senest 17. desember. God jul!


 
De perfekte venninnegavene
De perfekte venninnegavene