GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

5 BHer alle bør eie


Undertøy utvikler seg stadig og det finnes mange ulike modeller og typer. Det er bare fint å kunne utvide garderoben, men noen plagg er essensielle i undertøysskuffen.

Dette er 5 undertøysplagg alle burde ha. Har du disse kan du utforske og utvide samlingen videre uten å være redd for at du ikke har det nødvendige.
 

5 BHer alle bør eie


En basic BH

Noe av det viktigste du kan ha i undertøysskuffen er en basic BH du kan bruke under overdeler. Det er viktig at undertøyet sitter komfortabelt på, og gir den støtten du trenger. Ønsker du et usynlig resultat anbefaler vi å finne en BH som matcher hudtonen din best mulig, men med en sort eller hvit BH har du uansett alltid en sikker vinner.
 

5 BHer alle bør eie


En bralette

For de gangene du skal ut å reise, om du liker å sove i undertøyet eller om du bare vil ha på undertøyet alene hjemme, er en bralette perfekt. Nettopp fordi du slipper spilene under brystkassa.
 

5 BHer alle bør eie


En sports-BH

Brystene våre er en delikat del av kroppen, derfor er det er viktig at vi beskytter dem under trening. Avhengig av hva slags aktiviteter du bedriver, kan det være lurt å ha ulike typer sports-BHer. De kan ha både spiler, paddet eller upaddet kopper, så lenge de gir god støtte til brystene.

Anita Sports-BHer kommer i ulike versjoner og har flere bruksområder.
 

5 BHer alle bør eie


En sensuell BH

Alle burde ha noe sexy undertøy liggende i skuffen. Sexy undertøy er bevist å øke selvtilliten når du har det på. Derfor anbefaler vi å ha minst ett sett av det mest breathtaking undertøyet du kan finne til deg selv. Selv om du kanskje ikke bruker sensuelle plagg hver dag er det alltid lurt å ha noe på lur til de romantiske kveldene eller de gangene du vil vise deg frem litt ekstra.
 

5 BHer alle bør eie


En dristig BH

Når man har vært i et forhold lenge havner man gjerne i de samme rutinene. Særlig om man legger til jobb, barn, skole og andre ting til regnestykket. Sengekosen kan også ende opp i samme mønster. Man skal ikke glemme at det handler om at dere sammen kan oppdage nye følelser og nytelse. Et av grepene man kan gjøre for å unngå at det dabber av, er å prøve noe man aldri har gjort før.

Derfor kan dristig undertøy være en spennende og morsom måte å få litt ekstra fart på sakene. 
 

5 BHer alle bør eie

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell! 
 
5 BHer alle bør eie
5 BHer alle bør eie