GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

5 BHer alle kvinner ønsker segEt perfekt undertøysett som sitter akkurat slik det skal er prikken over i-en uansett om det er til hverdags eller fest. Ofte ofrer vi ikke undertøyet nok tanke og det er det på tide å gjøre noe med. Dette er de forskjellige BH-typene hun ønsker seg!


 
5 BHer alle kvinner ønsker segEn behagelig BH av kvalitet 

En god og komfortabel BH av god kvalitet er det vanskelig å sette en prislapp på, og det gjør litt ekstra vondt i hjertet når den må vaskes. For hva skal hun bruke da? Jo, da skal hun jo såklart ha en annen favoritt på lager.

 

 
5 BHer alle kvinner ønsker segGo-to basic

Vi kvinner kan ofte bruke mye tid og energi på å finne den perfekt kjolen til festen eller daten, samtidig ofrer vi undertøyet alt for lite tanker. Det ultimate tilbehøret i undertøyskuffen hennes er en basic go-to BH som passer perfekt til ethvert plagg.

Dette er virkelig en no-brainer!

 

5 BHer alle kvinner ønsker seg

Cutiepie

Sjarmerende blonder- og blomstermønstre i alle farger og fasonger er et must. Undertøyet fremhever feminine vibber og vet å sette sjarmtrollet i henne på dagsorden.
 
5 BHer alle kvinner ønsker seg


Noe sensuelt

Følelsen av å kle seg i noe sexy gir selvtillit, og selvtillit gir en positiv utstråling du garantert vil legge merke til ved partneren din. Å ha sensuelt og flørtende undertøy liggende i undertøyskuffen er dermed alltid en gøyal fordel.
 

5 BHer alle kvinner ønsker seg


All about the details

Strappy detaljer kan bidra til så mangt. Ikke bare kan detaljene trekke et antrekk til nye høyder, men det gjør også noe med hvordan hun føler seg. Sexy, spennende og leken er bare fornavnene på spekteret av følelser hun vil sitte med.
 

5 BHer alle kvinner ønsker seg

Synes du kvinnen i ditt liv fortjener litt godsaker? Vel, her er det ingen hindringer. Hos MyMuse har du nemlig 30 dagers åpent kjøp og gratis retur. Sleng med gaveinnpakning og vi sørger for en lekker, ferdiginnpakket gave - klar til å møte din kjære.
 
5 BHer alle kvinner ønsker seg
5 BHer alle kvinner ønsker seg