GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

5 kriterier en BH må oppfylleÅ handle undertøy er gøy! Det er noe eget ved det, men visste du at det er flere ting å tenke på når du kjøper en BH? 

Under finner du 5 punkter å ha i bakhodet neste gang du skal handle inn til undertøysskuffen! 

 
5 kriterier en BH må oppfylle


1. God passform

En BH skal føles god å ha på. Den skal ikke være ubehagelig, og kjennes det vondt er det mest sannsynlig noe feil med størrelse eller modell.  

Båndet skal være rett over ryggen, ikke i en bue. Stroppene skal være middels stramme, slik at du får en finger under. BHen skal sitte godt på det ytterste hakket i låsen bak når den er ny. Cupene skal ikke presse på siden, dytte brystene overdrevent opp, eller ha et gap mellom øverste del og brystet.

Fremdeles usikker? Sjekk ut Passer BHen for deg med enda flere detaljer. 

 
5 kriterier en BH må oppfylle


2. Det skal se bra ut

Uansett om det er basic eller dristig - idet undertøyet kommer frem skal det komplimentere kroppen din og se fint ut.  Det er du som vet hva du liker og hva som ser bra ut på deg, men det er alltids lov å prøve noe nytt!  

 
5 kriterier en BH må oppfylle


3. God kvalitet 

En BH skal være av god kvalitet. Stroppene skal ikke ryke, stoffet skal være slitesterkt og den skal overleve noen omganger i vaskemaskinen. (NB: Bruk vaskepose, skånsomt vaskemiddel, og ikke ta BH i tørketrommelen). 

 
5 kriterier en BH må oppfylle


4. Gjør jobben du vil den skal gjøre

En BH kan variere i bruk. Noen skal gi god støtte og andre et ekstra løft. Noen skal sitte løst og behagelig som et alternativ til BH med spiler, mens andre er kanskje ment for ikke-hverdagslige aktiviteter. Har du tenkt over hva du ønsker å bruke den til?  Kanskje kan den brukes på flere områder? La fantasien sette grenser neste gang du handler undertøy!

 
5 kriterier en BH må oppfylle


5. Gir en god følelse

Kanskje viktigst av alt. Føler du deg bra, har du det bra!

 
5 kriterier en BH må oppfylle


Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell! 

 
5 kriterier en BH må oppfylle
5 kriterier en BH må oppfylle