ÅTTE GRUNNER TIL AT SMÅ PUPPER ER EN VELSIGNELSE!

Du føler kanskje at du har trukket det korteste strået når Gud ga deg formene dine. Der tar du helt feil! Pupper kommer i alle former, og store som små har sine fordeler.
Om du er en del av itty bitty titty community har vi følgende å si til deg: puppene dine er rå! Her har du åtte grunner til at du skal være happy med det du har:
1. Å gå uten BH er lettere
Du kan spankulere rundt uten å bekymre deg, mens andre er nødt til å ha all mulig støtte for å holde ting på plass. Nipples kan være en utfordring her, men det finnes løsninger for alt.
2. Du kan sove på magen
Hah! Ta den big boobs!
3. Forskning er din venn #1
Forskning viser at små pupper er enklere å stimulere siden kjertlene har mindre fett rundt seg. Bedre forspill, bedre sex!
4. Forskning er din venn #2
Små pupper er bra for helsa. Store pupper veier mer og kan på langsikt påvirke holdningen din, skriver YourTango. Aldring? Ingen problem for oss!
5. Du kan hoppe og sprette så mye du vil
En sports-BH gjør susen. Du kan gjøre så mange saltoer du bare vil, for her er det ikke noe poeng å bekymre seg for tyngdekraften.
6. Du kan bruke penger på søte og sexy braletter
Siden du ikke er avhengig av riktig støtte er braletter et godt alternativ. Mulighetene er endeløse!
7. Bruk "the bra gap" til din fordel
Man kan se på den lille glippen BH-en som av og til kommer mellom BH-koppene og puppene som en ulempe. Eller så kan man se på det som en mulighet. Du kan smugle med deg hva du vil om du for eksempel er på festival. Du kan takke oss senere for dette tipset.
8. Ingen quadboob eller underboob
Takk skal du ha, gener!
Hos MyMuse har et bredt utvalg av undertøy i størrelser fra A til M. Du vil garantert finne den som er perfekt for deg. Om du trenger hjelp til å finne din størrelse har vi også en enkel størrelsesguide!