GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Big or Small - We Love 'Em AllKvinner kommer i alle størrelser og fasonger. Vi er noen vakre skapninger som kan gjøre underverker med kroppene våre, og vi kan finne undertøy som fremhever vår figur – uansett om du er petit eller curvy.

Du trenger ingen ”unnskyldning” for å unne deg nytt undertøy. Derimot skal du få 5 gode grunner til hvorfor du skal gjøre det.
 
 
Big or Small - We Love 'Em All


1. Undertøy er en hyllest til kroppen din

Du fortjener å feire kroppen din - den er fabulous! Vi er alle skapt forskjellige og takk for det. Kroppen din er noe du burde fremme og være stolt over. Ikke gjem deg unna i for store klær og passformer som ikke sitter riktig. Kle deg i noe som viser din figur, får frem det beste i deg og nyt kroppen din, det er den eneste du har og den skal være med deg resten av livet.

De ulike modellene fra Ewa Bien har størrelser som passer for både små og store bryster. Push up, Balconette og Soft-Vertikal er perfekt for de med liten til middels størrelse, mens Soft og Semi-Soft BHene gir store bryster et vakkert og naturlig utseende.

 
Big or Small - We Love 'Em All


2. Det gir en selvtillitsboost

Undertøyet ditt trenger ikke å være for noen andre. Ikke ta deg selv for gitt. Finn noe som lar deg føle deg sexy, selvsikker og sterk. La deg imponere av deg selv, ditt mot, dine valg og din utstråling! Undertøyet skal være en kjærlighetserklæring til deg selv og altdu er.

 
Big or Small - We Love 'Em All


3. Det vil glede partneren

Det er ingen tvil om at undertøyet vil glede deg, men det kan selvfølgelig imponere andre også. Det å vise seg frem til noen andre i nytt undertøy er ikke bare gøy, men responsen du får vil nok en gang booste selvtilliten din.

 
Big or Small - We Love 'Em All


4. Detfår frem identiteten din

Akkurat som vi alle ser forskjellige ut, har vi også ulike preferanser. Noen liker å føle seg ekstra feminine, med sløyfer, romantiske blonder og lyse farger. Andre foretrekker en mørk og røffere stil, sexy detaljer, ekstra stropper – enda mer edgy!

Det er ikke risset i stein hva du er eller hva du liker. Ofte vil det variere, og undertøy er en fantastisk måte å uttrykke seg selv på!

 
Big or Small - We Love 'Em All


5. Det er hverdagsluksus

I en ellers kjedelig hverdag er det alltid godt med noe du kan nyte litt ekstra. Undertøyet er din egen lille hverdagsluksus. Det er delikat og gir en følelse av eksklusivitet.

 
Big or Small - We Love 'Em All


Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell!

 
Big or Small - We Love 'Em All
Big or Small - We Love 'Em All