GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!Det er like før lyden av klokkene junger ut over himmelen, og sommerfuglene i magen både er til å ta og kjenne på. Dette er din store dag. Dagen du har planlagt, satt forventninger til og gledet deg til i lang, lang tid.

En selvfølge i klesveien denne dagen er så klart den utkårede kjolen, men med den følger det også andre nødvendigheter. Vi snakker selvsagt om undertøyet!

 
Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!


Drømmeundertøyet til bryllupsdagen er både sjarmerende, behagelig og eksklusivt. På selve dagen anbefaler vi å ha to forskjellige sett med undertøy. Det ene skal fungere praktisk og sømløst under brudekjolen.

Her kan man gå for ulike varianter undertøy i nude, krem eller hvitt - alt etter hvordan kjolen din er designet. Det andre settet er ment for etterfesten, først med venner og familie, så til selve bryllupsnatten.

 
Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!


For en smidig og oppstrammet silhuett kan shapewear være en sikker vinner under kjolen. Du kan også komplimentere bena med lekre, eksklusive strømper. Her kan strømpene være et sjarmerende tilbehør til kjolen, samtidig som de fremmer din frekke side når solen går ned.


 
Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!En oransje og rosa soloppgang titter såvidt over horisonten og du og din kjære klarer ikke å slippe øynene fra hverandre. Helst vil dere kanskje bare ligge der resten av dagen? Hva er vel ikke bedre da enn å sveve bekymringsløst rundt i en nydelig kimono eller nattkjole i de nydeligste design og stoffer!

 

Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!


La oss hjelpe deg med å sette deg selv først, dette er tross alt din helt spesielle dag. Hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse, eller modell!


 
Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!
Bryllupsfint undertøy både før, under og etter!