BRYLLUPSSESONGEN ER I GANG: DETTE ER UNDERTØYET DU KAN HA UNDER KJOLEN

Vår betyr sol, grønt gress, blomster... og bryllup!

Det nærmer seg muligens den store dagen, eller så har dere akkurat kommet i gang med planleggingen av drømmedagen der kjærligheten skal feires.

Bryllupskjolen krever mye research (noen mener kanskje FOR mye), men har du tenkt på hva du skal ha under?

Fashionista har forhørt seg med en bryllupsstylist om hvilket undertøy man kan bruke til de ulike kjolene. Nedenfor kan du lese dere tips, i tillegg til våre egne.  

Tettsittende kjoler/slip dress Om valget har falt på en kjole som sitter tett på kroppen og komplimenterer formene dine anbefales det å bruke shapewear. Ikke bare er materialet behagelig, men det har også en slimmende effekt som holder ting på plass. Spanx har en egen kolleksjon med blonder som også er seamless. Bodyens stropper er enkle å tilpasse i ryggen.  

Skulderløse kjoler For skulderløse kjoler vil man selvsagt unngå at stropper og annet skal forstyrre de lekre skuldrene dine, samtidig som du får god støtte. Gå for en stroppløs BH sammen med shapewear-underdel.

Se vårt bryllupsundertøy her!  

Korsettkjoler/åpen rygg Om kjolen gir støtte på egenhånd trenger du ikke en BH. Bruk heller nipple pasties eller stick-on cups. Eventuelt kan man få sydd inn padding. Nipple pasties fra Bye Bra er komfortable og fester seg godt til kroppen. 

Noen ringefinger-regler: Det viktigste er at du føler deg komfortabel og vakker. Om du er usikker kan du prøve deg fram med ulike typer undertøy og se hva som er best for deg. Fashionista skriver i sin artikkel at det kan være en god idé å se hvordan undertøyet oppfører seg under kjolen i forskjellige lys. MyMuse har en egen bryllupskategori hvor vi har et bredt utvalg av undertøy og accessories. Husk at brudestasen skal ha «something old, something new, something borrowed and something blue».

Se vårt bryllupsundertøy her!