Den store guiden til alle BH-typer

Vi har tidligere skrevet flere måter du kan finne BH-en som passer perfekt til deg, meen vi har ikke laget en guide som vil utvide ditt BH-vokabular. Det finnes et drøss med forskjellige BH-stiler og man kan fort gå i surr på hva som skiller de ulike typene.
Balconette
Balconette-BHen gir brystene et løft fra undersiden, i motsetning til en push-up, som løfter brystene fra siden og dytter dem innover. Balconetten har en feminin og luksuriøs stil som gir deg en god hylleform, mye løft og støtte. Stroppene kan ligge lenger ut på skuldrene, som gir deg muligheten til overdeler med bred hals eller en kjole med utringning. Balconetten har gjerne delikate detaljer som gir BH-en litt ekstra «pop». Flere balconetter finner du her!
Soft Vertikal
En soft vertikal-BH gir god støtte uten at det er for mye stoff og padding. Det betyr at disse BH-ene er komfortable og føles veldig lette. De gir deg et naturlig utseende, men føles også feminine og sexy.
Push-up
Hvis du vil ha en flott kløft er det midt i blinken med en push-up. Der en balconette vil gi brystene dine et løft fra undersiden vil en push-up gi et løft fra siden, slik at kløften blir fremhevet. Cupene på en push-up er mer diagonale. De har ofte et innlegg på siden som kan tas ut. Denne BH-en forsøker ikke å være subtil, men den er fremdeles classy og smakfull. Om du ønsker å fremheve kløften når du har på en utringet kjole er dette BH-en å gå for.
Plunge-BH
En plunge-BH er designet med en smal midtdel mellom koppene, og koppene er veldig ofte laget i ett stykke. Formen vil løfte brystene dine sammen og nedenfra, slik at du får maksimalt ut av kløften uten at det ser unaturlig ut. Plunge er en «må ha» til de plaggene med dyp utringning.
Soft
En soft-BH er vanligvis laget i tynt og mykt stoff. Resultatet blir bryster med et naturlig utseende og en behagelig følelse. De har ofte spiler på undersiden og med lite eller ingen padding. Se utvalget vårt her!
Semi-soft
En semisoft-BH har mange likheter med en soft, men den har litt tykkere stoff i de øvre delene. Denne BH-en gir deg det beste av to verdener - et lite løft uten at det er «too much», men samtidig et naturlig og feminint utseende.
Strappy
Strappy En strappy-BH finnes i både push-up, soft og andre stiler, men det de har til felles er at den er har mer detaljer i stroppene. Vi har hatt flere blogginnlegg om hvordan man kan bruke en strappy-BH. Den kan gi antrekket ditt en ny dimensjon, brukes som grunnlaget til et outfit, men også til å fremheve bryst- og ryggpartiet på de helt spesielle kveldene. Hvilken er din favoritt?