GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Derfor elsker vi pupper


Enten om du foretrekker små, store, eller mellomstore – pupper er pupper og vi digger dem! Men hvorfor?

En kvinnes pupper er et symbol på hennes femininitet og er det som tydelig skiller menn fra kvinner utseendemessig. Puppene hennes utstråler kvinnelighet og det skader heller ikke å se henne vise dem frem med stolthet.

Det er noe menn ikke har selv, og dermed blir det ekstra spennende å kunne utforske kroppen til en annen.

 
Derfor elsker vi pupper


Siden puppene hennes er sexy og feminine er det kanskje ikke så rart at undertøy kan forsterke effekten av dette.

Med all sannsynlighet er damas de fineste du vet om, så hvorfor ikke finne noe lekkert undertøy hun kan ha på før dere tar det av. Hva slags undertøy hun har på kan ha mye å si for hvordan puppene fremstilles. 
 

Derfor elsker vi pupper


Ønsker du å se dem med et løft anbefaler vi en Push-Up BH. Dette er undertøy som skaper en markert kløft når brystene presses nærmere hverandre.
 

Derfor elsker vi pupper


Liker du den naturlige runde formen er en soft BH perfekt til dama di. En soft BH sørger for å fremme den naturlige formen på puppene hennes samtidig som de er svært behagelige å ha på for henne selv.
 

Derfor elsker vi pupper


Tenker du at det kan bli for mye med en Push-Up BH, er semi-soft et godt alternativ. Denne BH typen gir et lite løft samtidig som den bevarer den naturlige formen til brystene hennes. 
 

Derfor elsker vi pupper


Kanskje ser du det ikke nødvendig med undertøy i det hele tatt, men noe dristig undertøy kan definitivt gjøre det enda mer pirrende. Det er noe ved å ikke bli servert alt med en gang, men antydningen til å se hva som skjuler seg under undertøyet hennes. 

Se hele vårt drisitge utvalg her 
 

Derfor elsker vi pupper


Og til du som foretrekker rumpe fremfor alt annet; hos MyMuse finner du et bredt utvalg av lekre truser til å ramme inn bakdelen på sexy vis.

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell!
 

Derfor elsker vi pupper
Derfor elsker vi pupper