GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Det perfekte badetøyet til din figur

 


Likt som med undertøy kommer også badetøyet i et flertall av fasonger og modeller, så hva er det egentlig man skal velge? Det aller viktigste er at man føler seg komfortabel i badetøyet! Du skal ikke være redd for å prøve noe nytt, for tenk om akkurat DEN modellen blir din nye favoritt?

 
Det perfekte badetøyet til din figur
 
Liten til mellomstor byste

For deg med liten eller mellomstor byste kan blant annet push-up bikinien være en go-to. Denne vil oftest være litt dypere i utringningen og presse brystene mer mot midten. Modellene våre med rysjer er også perfekte for denne størrelsen. I begge tilfeller får man en følelse av mer fylde, for de som måtte ønske det. Et annet godt valg er trekantbikinien som ikke holder noen spiler eller noe annen form for støtte, men som både ser og føles naturlig og lekker ut.
 
 
Det perfekte badetøyet til din figur


Stor eller tung byste

For deg med større eller litt tyngre byste kan balconetten være et godt valg. Denne gir god støtte, men er også med på å skille brystene litt mer fra hverandre. Overdelen er med på å løfte brystene, uten å fokusere for mye på en fremhevet kløft. 

Et lite tips til rett valg av størrelse i bikinioverdelen er at den skal kunne dras en til to cm ut fra ryggen når den er festet. Da er den ikke for stram, men heller ikke for løs og gir perfekt støtte.

 

Det perfekte badetøyet til din figurBadedrakten for enhver

En tidløs badedrakt er en sikker vinner for en hver kroppsfasong. Her er det utallige modeller å velge i, noe som lar det være noe for en hvers smak og behag. Kanskje vil du ha en mer dekkende badedrakt, eller kanskje en hakket mer dristig? Valgmulighetene er mange.

 

Det perfekte badetøyet til din figurPrøv deg frem, test litt ulike modeller. Alt i alt er det ingen hovedfasit på hva som tilhører hvilken kroppsfasong. Husk at alt handler om at du skal føle deg på ditt beste! Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem dersom du skulle bomme litt på størrelse eller modell!

 

Det perfekte badetøyet til din figur
Det perfekte badetøyet til din figur