GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Det perfekte dateundertøyet


Den perfekte date avhenger av tre ting: En nydelig lokasjon, en fantastisk partner, og aller viktigst - at du føler deg helt fantastisk. Scorer du på alle disse punktene kan vi garantere en date det slår gnister av.

Undertøy er en del av antrekket, og en del av hva som får deg til å føle deg på ditt beste. Selv om disse plaggene ikke er det første man ser, så er likevel et behagelig og fint undertøysett selve fundamentet for din utstråling. Det perfekte undertøyet skal gi deg en god dose selvtillit, og hva er vel ikke mer sexy enn en kvinne med selvtillit? Unngå hullete truser og for trange BHer og gjør deg klar til å ta den heldige med storm.

Dette er vårt utvalg av det perfekte dateundertøyet!

 
Det perfekte dateundertøyetDen flammende røde er en sikker vinner til enhver date. Visste du for eksempel at en rød BH blir usynlig under hvite plagg? Prøv selv og opplev magien! Et rødt undertøyssett bidrar både til å gi huden din en god dose glød, samtidig som den skriker sensuell og romantisk på én og samme gang.

HOT, HOT, HOT.

 
 
Det perfekte dateundertøyetSjarmerende blonder slår aldri feil, og med et lekkert sett vil ikke din utkårede klare å slippe blikket av deg. Blondene gir utrykk for noe feminint, samtidig som det virkelig kan sette spissen på det sensuelle. Materialet ser nydelig ut under de fleste plagg, dessuten gjøre det ikke noe om litt av undertøyet synes - da det er en utsmykning i seg selv.

Enten du går for den mer gjennomsiktige og pirrende varianten, eller den mer dekkende, er dette en sikker vinner til daten.

 

Det perfekte dateundertøyetRyktet er at matchende undertøy betyr at man er forberedt på en vellykket date. Hva man legger i en vellykket date, er dog opp til den enkelte! Det som er sikkert er at et delikat sett med matchende undertøy gjør underverker for ditt eget selvbilde, og lar deg føle deg på ditt beste.

Gå for et sett i favorittfargen som nærmest lar deg bli forelsket i ditt eget speilbilde, og ta med den gode følelsen undertøyet gir deg på selve daten.


 
Det perfekte dateundertøyet
Går daten bra, er det jo helt fantastisk. Går den derimot dårlig, så skal du ikke vær lei deg. Da har du jo uansett funnet det perfekte undertøyet, og det skal man ikke skimte av. Still deg foran speilet og beundre hvor flott du er! Hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell! 

 

Det perfekte dateundertøyet
Det perfekte dateundertøyet