GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

En annerledes gave til din kjære


Hvordan imponere dama spør du? Gi henne en gave litt utenom det vanlige. Undertøy er en gave som viser at du setter pris på henne, samtidig som du kan ha glede av det selv også!

Dette er undertøyet hun ikke forventer - som hun vil elske!
 

En annerledes gave til din kjære


Sexy undertøy og tilbehør 

Undertøy i gjennomsiktige stoffer med blonder og litt ekstra detaljer slår sjeldent feil hos damene. Tilbehør kan i tillegg gjøre et undertøyssett enda mer sensuelt. Med en suspender får hun virkelig fremhevet sine kvinnelige former og med en harness kan du være sikker på at blikket ditt vil være festet på henne. 
 

En annerledes gave til din kjære


Undertøy med wow-faktor

Dersom du vil gi dama undertøy i gave kan det være morsomt å gå for noe undertøy hun ikke vanligvis kjøper selv. Du trenger selvfølgelig ikke finne noe helt "out there", men litt nytt skader aldri. Kanskje mangler det litt farge i undertøyskuffen hennes, eller tørr du å gå for et undertøysett med åpne partier?  Se en mengde sensuelle undertøyssett her. 


 

En annerledes gave til din kjære


Et sjarmerende undertøyett 

Undertøy er noe damer er dårlig på å unne seg selv, derfor vil det å gi bort undertøy i gave være en gledelig overraskelse for henne. Spesielt nå på sommeren passer det perfekt med litt lysere toner på undertøyet. Sommeren og lysere tider gjør noe med humøret, og vi er sikre på at en omtenksom gave fra hennes kjære er noe som ville gjort henne enda blidere! 
Se utvalg av sjarmerende undertøyssett her

En annerledes gave til din kjære


Klassisk og sexy

Alle setter pris på å eie et sett med klassisk design. Kvinner liker å føle seg både feminine og sexy. Uansett hvordan du velger å overraske din kjære, er det alltid lurt å finne noe som viser at du har tenkt på henne, og prøvd å finne noe hun vil sette pris på.  
Se utvalg av sexy undertøysett her

En annerledes gave til din kjære


Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell. Vi kan også pakke gaven delikat inn for deg, bare huk av for innpakning ved utsjekk så ordner vi en pen pakket gave til din kjære. 

En annerledes gave til din kjære
En annerledes gave til din kjære