GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Gave til henne


Undertøy er en perfekt gave til din utvalgte. Vi har skrevet en guide for å gjøre gavehandelen lettere og for at du skal finne den riktige gave til din kjære. 

1. Hva er hennes størrelse?
Å finne riktig størrelse til din kjære trenger ikke å være vanskelig. Vårt heteste tips er å ta en sniktitt i undertøyskuffen hennes for å se hvilken størrelse hun bruker. Størrelsen for BH vil bestå av et tall (sannsynligvis mellom 65-100) og en bokstav mellom A-K. Tallet beskriver omkretsen under brystene og bokstaven er cup-størrelsen. Undertøyet på MyMuse.no er basert på europeiske størrelser som det aller meste av undertøy som selges til kvinner i Norge. Dersom du mistenker at størrelsen er internasjonal kan du konvertere størrelsen her

2. Hva slags undertøy bruker hun?
Selv om du synes hun ser vakker ut i stringtruse, kan det være at hun stort sett bruker brief og at det er dette du burde velge. BHer finnes også i ulike varianter, og det kan være lurt å se om du ser noen fellestrekk med BHene i undertøyskuffen hennes og gaven du ønsker å kjøpe. Du kan lese mer om ulike typer undertøy her

3. Hvilke farger liker hun?
Igjen finner du enklest svaret på dette med å ta en titt i undertøyskuffen. Foretrekker hun klassisk sort eller hvitt? Eller liker hun undertøy i sterke farger? 

4. Hva slags kvinne er hun?
Romantisk – Romantiske kvinner liker gjerne klassisk undertøy med blondebroderier.
Leken – Kvinner som er åpne for mer spennende undertøy, som for eksempel strappy design og sterkere farger. 
Feminin – Kvinner som gjerne ønsker undertøy som er med å fremheve deres feminine side. For eksempel ved hjelp av en push-up- eller plunge-BH.
Vågal – Kvinner som våger å forføre i åpen BH eller stringtruse, samt transparent undertøy. 

5. Er du fortsatt usikker?
Kontakt oss gjerne på epost [email protected] eller ringt 24 07 67 00 og får hjelp til å finne den perfekte julegave.
Du kan også kjøpe et gavekort og la henne velge ut undertøyet selv. 

Alt undertøy på MyMuse sendes i en elegant MyMuse-eske. Du kan også få gaven ferdig pakket inn ved å velge gaveinnpakning i handlekurven.
 

Husk - vi har gratis retur og 30 dagers åpent kjøp, så det er ingen problem å bytte!

 
Gave til henne