GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Hvilken Valentine's type er du?


Undertøyet du har på deg kan røpe mye om hvordan du ønsker at kvelden skal utfolde seg. Viser du deg frem i sjarmerende blonder sender du signal at du ønsker en romantisk aften. Overrasker du i et undertøysett av den dristige sorten betyr det kanskje at du vil prøve noe nytt.

Hvordan vi liker å tilbringe Valentine’s Day varier. Det er mye å velge mellom, og for å gjøre det litt enklere å hjelpe deg å velge, har vi laget en liten liste over ulike Valentine’s typer. Hvem passer deg best?

Hvilken Valentine's type er du?


1. Den tradisjonelle 

En perfekt Valentine’s for deg starter med blomster og sjokolade, etterfulgt av en romantisk middag for to, før dere tar turen hjemover og nyter kvelden sammen. På Valentine’s liker du å vise deg frem i vakkert undertøy som du føler deg ekstra fin i. Du går gjerne for noen romantiske blonder, og kanskje litt ekstra detaljer i et undertøysett som virkelig tar pusten fra kjæresten. Og ikke glem rosebladene på sengen. 

Hvilken Valentine's type er du?


2. Den kreative 

På Valentine’s liker du å planlegge litt ekstra for deg og kjæresten. Du er ofte ute i god tid med å legge planer, og på selve dagen har du gjerne full kjøreplan fra morgen til kveld. Jo flere ting du kan finne på, jo morsommere blir det.

Når det kommer til undertøy går du gjerne for noe sexy undertøy med en liten twist. Du synes det er gøy å gjøre litt ekstra ut av det, og kan gjerne ha på deg en maske eller annet accessories som prikken over ien.
 

Hvilken Valentine's type er du?


3. Den sensuelle 

Å være nær partneren din er viktig for deg. Du liker når dere ligger inntil hverandre og kjæresten stryker deg over kroppen. Valentine’s er dagen du virkelig får frem din sensuelle side og forfører partneren på ny.

Undertøyet for kvelden skal være elegant og sexy. See through detaljer og vakre blonder står i sentrum ved valg av undertøy.
 

Hvilken Valentine's type er du?


4. Den dristige  

Du er ikke redd for å vise at du setter pris på partneren din. Du liker å ta en liten sjanse med alt du gjør, og har ingenting i mot en date som er litt på kanten. Dere liker å teste ut nye ting sammen, og nettopp derfor blir en date aldri kjedelig mellom dere to.

Valentine’s er for deg den perfekte unnskylding til å bruke dine litt mer spesielle undertøyssett. Du liker undertøyet som ikke setter noen tøyler på deg (minus de som er for leken). Et undertøysett som kan vise deg frem fra din vågale side er midt i blinken for deg. 
 

Hvilken Valentine's type er du?


6. Den sporty 

En tur på fjellet, eller i nærområdet er nesten obligatorisk. Du liker å komme deg av gårde til en Valentine’s Weekend på hytta med gåturer, skiturer og slalom. Det føles ekstra godt å komme inn i varmen etter en aktiv dag, og det samme synes partneren din.

Trenger du noe nytt sportstøy? Sjekk ut vår sportskolleksjon her! 
 

Hvilken Valentine's type er du?


7. Den lekne 

Det første du gjør på Valentine’s er å vekke partneren ved å ta sats og hoppe opp i senga. Det funker alltid, og kjæresten blir like overrasket hver gang. Du liker å finne på aktiviteter sammen, gjerne dra på bowling, minigolf, shuffleboard – et sted dere kan gjøre noe.

På soverommet er du åpen for det meste og liker å eksperimentere. Accessories er alltid en spennende måte å prøve ut noe nytt. Litt tilbehør kan være svært pirrende for dere begge, en leken måte å øke temperaturen på soverommet.
 

Hvilken Valentine's type er du?


8. Den single 

Når det er Valentine’s har du verden ved dine føtter. Du kan nyte en Galentine’s med venninne dine, du kan ta det som en vanlig hverdag, du kan kjøre på med en skikkelig kosekveld hjemme eller du kan dra ut på byen! Undertøy er ikke bare for de med kjæreste!

Føl deg sexy og selvsikker i et smashing undertøysett!
 

Hvilken Valentine's type er du?


Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! 

Hvilken Valentine's type er du?