GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?Det kommer til et punkt i et hvert forhold hvor du vurderer å spandere nytt undertøy på dama i ditt liv. Det kan være fordi du vil hylle kroppen hennes (og vise henne akkurat hvor mye du har lyst på henne). Eller det kan være en positiv overraskelse på en av forholdets kjedeligere dager. Uansett grunn - hun kommer til å sette pris på det!

 
 
Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?


Step One

Det er veldig viktig å velge riktig størrelse. Selv om tanken er god kan det fort bli negativt hvis du kjøper noe som ikke passer. Løsningen er enkel - ta en titt i undertøysskuffen og sjekk størrelsen! 

Tips: sjekk på flere enn en så du er helt sikker på at det blir riktig!

 

 
Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?Step Two

Rødt, hvitt og svart er de klassiske basefargene og slår sjeldent feil. Du kan prøve å matche din utkåredes hudtone, hårfarge osv. hvis du vil ha litt ekstra plusspoeng, men sjansen er stor for at hun allerede har funnet ut hvilken farge hun foretrekker selv. Igjen - ta en titt i undertøysskuffen og velg farge ut i fra hva som dominerer der.

 

Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?Step Three

Hvis du fortsatt ikke føler deg sikker nok på de forskjellige BH-størrelsene og hvordan man skal matche de osv. kan en god idé være å kjøpe en body, nattkjole eller kimono! Romatisk, sensuelt, men fortsatt veldig koselig - og litt enklere for deg. 
Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?Velg gaveinnpakking i kassen og vi pakker den elegant inn for deg, da er det bare å lene seg tilbake og vente på en glad kjæreste! Hos MyMuse har du dessuten 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell.


 
Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?
Hvordan kjøpe undertøy til kjæresten?