GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Kvinnene har talt - dette vil de haLurer du på hva det er kvinner ønsker seg for tiden, eller enda mer spesifikt – hva dama di ønsker seg? Vi viser deg våre bestselgere slik at du lettere kan finne frem til det damen vil ha!


 
Kvinnene har talt - dette vil de haWhite Celine

Denne klassikeren er en klar favoritt blant publikum! Med sexy blonder, vakre modeller og et komfortabelt design har denne serien slått igjennom som både praktisk og sexy!

 

 
 
Kvinnene har talt - dette vil de haScarlett

Se for deg dama sprade rundt i dette lekre semi-korsettet. Scarlett finnes i både sort og hvitt dersom du skulle tenke at det blir for feminint, men en ting er sikkert; dama di vil ikke bli lei seg om du gir henne dette.


 

Kvinnene har talt - dette vil de haLea

Favorittmerket Ewa Bien’s Mystiske Lea har tatt alle med storm! Det er noe ved kombinasjonen av de mørke fargene som gjør Lea til kanskje det mest forførende undertøyet. Med Lea Harness vil du også kunne se dama di som aldri før. Dette lekre tilbehøret vil pryde kroppen hennes på en helt unik måte. 
Kvinnene har talt - dette vil de ha


Kassandra

Denne ekstraordinære serien har blitt en stor suksess hos kvinnene. Undertøyet er både lekent, feminin og sexy. De lekre stroppene tilfører det lille ekstra samtidig som BHen gir illusjonen av enda fyldigere bryster.

 

Kvinnene har talt - dette vil de ha


Patricia

Har du hørt dama si ”jeg har ingenting å ha på” når dere skal på fest, selv om klesskapet er fullt? Da er hun lei av det hun har. Gir du henne dette semi-korsettet er du sikret at hun har et outfit til neste gang. Dette semi-korsettet kan nemlig brukes som en del av antrekket, og den rålekre baksiden vil pryde ryggen med sine fremdelte stropper.

 
 
Kvinnene har talt - dette vil de ha


Hos MyMuse har du uansett 30 dager åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem om du skulle bomme litt på størrelse eller modell! Slenger du med innpakning ved utsjekk pakker vi også gaven delikat inn for deg, så trenger ikke du å tenke på det! 

 
 
Kvinnene har talt - dette vil de ha
Kvinnene har talt - dette vil de ha