LAKK OG LÆR HAR ET UFORTJENT DÅRLIG RYKTE - DERFOR KAN OGSÅ DU PRØVE DET!

Lakk og lær har lenge vært forbundet med fetisher, sub/dom-rollespill eller BDSM. Det er på tide å legge denne tankegangen død - lær kan brukes til mye mer enn dette.
Lær eller lærimitasjoner er komfortabelt og vil være et lekkert supplement til et antrekk. Samtidig kan vi ikke stikke under stol at sexappealen din vil øke eksponentielt!
Materialene i lærundertøyet er mykt og vil forme seg til kroppen din. Det vil fremheve formene og kan føles som en second skin. «Fordommene» rundt ulike typer undertøy skal ikke hindre deg i å eksperimentere med ulike looks og outfits. Det kan være en x-faktor i festantrekket, på daten kan dette være din lille hemmelighet, men det kan også være et klart signal på soverommet at du er klar for business.
NÅ FÅR DU 30 % RABATT PÅ
Undertøyssettet Brenda er vår desiderte bestselger innenfor lærkategorien. Med en forførende balconette BH i en lateximitasjon er den nærmest «too hot to handle». Brenda Brazilian String er en komfortabel og sexy truse. For ekstra krutt kan man også gå for strømper i en lærimitasjon. Det er heller ikke lenge til Halloween - har du kanskje en idé til et kostyme her?
Bonnie Balconette er også et godt alternativ som kan være en ekstra faktor i et outfit. Denne har en «wet look» og gir det akkurat det du ønsker; god støtte, litt provokasjon og har et tidsriktig design. Om du vil leve ut lakk og lær-fantasien har denne en string som hører til i kategorien dristig.
Michelle Strappy er en mindre risque, men likevel sensuell BH. Denne kommer i sort imitert skinn og har nydelige strappydetaljer.  
MyMuse har også lekre accessories fra Maze som er laget av 100% vegansk skinn. Dette BDSM-inspirerte tilbehøret passer perfekt sammen med dine beste antrekk eller undertøysett.
Om du ønsker en BH som også kan gjøre samme nytten på soverommet som håndjern kan du gå for Black Obsession. Denne BH-en har to tøystykker som kan knytes rundt håndleddene!