GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Naughty or nice?


 

You see her when she’s sleeping, you know when she’s awake - you know if she’s been bad or good…

Etter en viss alder er det ikke nødvendigvis dumt om dama ikke alltid oppfører seg så pent, eller hva? Vi har julegavene for både de snille, og de litt mer dristige. 
Naughty or nice?Har dama vært litt av en rakker dette året? Er hun kanskje mer på crazy siden? Da passer det ypperlig med noe sexy, lekent undertøy hun kan vise seg frem i. For den dristige typen handler det kanskje mer om uttrykket hun gir enn hvor praktisk anlagt undertøyet hennes er. Vi har listet opp noen av våre favoritter til den dristige kvinnen.

1. Beige Lena

 

 
Naughty or nice?2. Brenda 


 

Naughty or nice?

 

3. Lea open Cup  
Naughty or nice?Dama di fortjener kun det beste, og har hun vært ekstra snill i år så kan du gjengjelde gleden du får av henne ved å gi henne en flott julegave. Hos MyMuse finner du masse undertøy som frøkna vil sette pris på. Både praktisk og for de mer spesielle anledningene. Her ser du noen av våre favoritter:

1. Naria 

Naughty or nice?2. Valerie  
Naughty or nice?3. Emma  
Naughty or nice?


Vi avslutter med noe felles for både den snille og dristige typen. Det nødvendige som en hver kvinne vil sette pris på å ha på lager og det lille ekstra - strømpebukser, nipplecovers og accessories. 

Legg ved noen klassiske strømpebukser eller en spennede accessory sammen med undertøyet, og du har en knall pakke å gi bort.  
Naughty or nice?
Naughty or nice?Hos MyMuse har du uansett åpent kjøp frem til 31. Januar, så det er ikke noe problem å bomme litt på størrelse eller modell! Huk av for gaveinnpakning ved utsjekk, så pakker vi gaven delikat inn for deg. Husk at; skal du ha gaven klar til 24. desemeber må du bestille senest 17. desember. God jul! 
Naughty or nice?