Om oss

MYMUSE

Velkommen til vår verden av delikat undertøy & loungewear. Vi er et dedikert team av moteentusiaster og tech-nerds som ønsker å inspirere kvinner til å føle seg selvsikre og komfortable i egen kropp. Vi ønsker at kvinner skal ta kontroll over sin sensualitet, og at MyMuse kan være en kilde til inspirasjon og støtte for kvinner i alle aldre og størrelser. Hos oss skal du finne et bredt utvalg av vakre kvalitetsprodukter som gir den perfekte blandingen av stil, komfort og femininitet.

 

Fint undertøy er et kjærlighetsbrev til kroppen din

Våre verdier

Våre verdier er fundamentet for alt vi gjør. Kvalitet er en av våre høyeste prioriteter, og vi streber etter å tilby produkter som er nøye utvalgt for sin overlegne kvalitet og bærekraftighet. Vi tror på etisk handel og jobber tett med produsenter som deler våre verdier når det gjelder rettferdige arbeidsforhold og miljøvennlige praksiser. Vi er også opptatt av å fremme mangfold og inkludering. Vår visjon er å skape et rom der kvinner kan føle seg representert og verdsatt uansett kroppstype, etnisitet eller bakgrunn. Vi tilbyr et bredt utvalg av størrelser for å sikre at alle kvinner kan finne produkter som passer perfekt for dem.

Lokalt håndplukket & designet

Vi håper å inspirere til en mer selvsikker og bevisst verden der femininitet og bærekraft står i sentrum. Kjent for vår oppmerksomhet på passform og håndverk, blir alle våre produkter designet her i Oslo - fra silhuetten til de håndplukkede broderiene. Hvert plagg blir nøye håndskisset eller håndplukket av MyMuse teamet før det blir laget med omsorg av våre venner i Polen, Kina & Tyrkia. Våre plagg er designet for å bringe glede, inspirere selvtillit og omfavne det feminine.

 

Vår nettbutikk er mer enn bare et sted å handle. Vi ønsker å skape en positiv opplevelse for våre kunder gjennom vår lidenskap for mote og personlig service. Vårt erfarne team står alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål, råd eller veiledning. Vi tror på å skape en trygg og pålitelig plattform der kvinner kan handle med tillit og få en sømløs kjøpsopplevelse. Vårt mål er å bli din foretrukne destinasjon for undertøy og loungewear, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss for å oppfylle dine behov og ønsker. Om du skulle ha noen tanker og innspill, så hører vi veldig gjerne fra deg!

XX
MyMuse Teamet

Nyhetsbrev

Bli en del av MyMuse universet og motta siste nytt om lanseringer, kampanjer og eventer!

Thank you!