GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Oppskriften på en lykkelig kjæresteLenge siden du har skjemmet bort dama di? Nå får du -50% avslag på BH nummer to, så her bør du smi mens jernet er varmt! Bare bruk koden "50OFF" ved utsjekk, og du har snart den perfekte gave!   

Oppskriften på en lykkelig kjæreste:
En klype omfavnelse
To never kos
En dæsj romantikk
Et dryss med komplimenter
Til slutt som en liten cherry på toppen,
nytt undertøy!


 
Oppskriften på en lykkelig kjæreste


Et lekkert semi-korsett 

Ønsker du å se henne smile fra øre til øre? Dette semi-korsettet er like sensuelt som det er elegant. Med nydelige blonder og stilige kontraster mellom sort og skimrende detaljer vil korsettet fremheve formene samtidig som det gir et ekstra løft til brystene. 


 
Oppskriften på en lykkelig kjæreste


Den klassike sorte BHen 

"Den lille sorte" er noe enhver kvinne må ha i klesskapet, samme gjelder for en sort BH. Denne klassiske BHen gir et ekstra løft til brystene, og passer spesielt bra for de med små til middels store bryster. Lekre strappy detaljer gir BHen særpreg og gir illusjonen av enda fyldigere bryster. 


 
Oppskriften på en lykkelig kjæreste

En strappy BH 

En BH må ikke nødvendigvis være gjemt under mange lag. Denne BHen kan fint kombineres med fest - eller hverdagsklærne  Strappy detaljer kan for eksempel være synlig under en bluse. Knepp opp litt ekstra på en skjorte og hun har et nytt antrekk. Dette er noe hun vil digge å ha i skuffen!


 
Oppskriften på en lykkelig kjæreste


Ikke glem tilbudet! Kjøp 1 og få 50% på BH nummer 2 ved å bruke koden "50OFF" i utsjekk. Hva med en uskyldig blonde-BH? Supersexy og leken? Utfordrende og vågal? Valget er ditt, og kombinasjonene er mange!

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell! Og du? Slenger du med en gaveinnpakning ved check-out pakker vi overraskelsen delikat inn for deg, slik at du slipper. Det blir ikke enklere!


 
Oppskriften på en lykkelig kjæreste
Oppskriften på en lykkelig kjæreste
Oppskriften på en lykkelig kjæreste