GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!DET ER SALG! Og vi digger det.

Med rabatter opp til -60% på en rekke eksklusive kvalitetsprodukter er dette en unik sjanse til å oppgradere undertøysskuffen. Trenger du kanskje litt nytt sommerundertøy? Nytt badetøy? Nye gleder til helgens date? Fortvil ikke, vi har akkurat det du trenger.
 
Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!

Dots

Er du på utkikk etter å spare hele 200KR er dette et kupp for deg. Dette har vært en av våre bestselgere gjennom hele våren, og nå finner du dette nydelige settet med 30% rabatt. Med sitt unike design og utførelse i en nydelig og forbløffende kvalitet er dette tilbudet du ikke vil la gå fra deg!

Dots Soft Vertical er BHen for deg som er på jakt etter god komfort, god støtte og et lekkert design. Den er designet med et elegant stoff med klassiske sorte prikker. Koppene har et vertikalt snitt som fremhever brystene og gir en naturlig form. Dots er også designet med litt tykkere stropper i behagelig velourstoff for ekstra god støtte. 
 

Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!

White Lea​

Denne skjønnheten vil man ikke gå glipp av! Med -30% avslag sparer du hele 179KR.

Leter du etter komfortabelt, men også sensuelt undertøy er White Lea den perfekte BH for deg. White Lea Double Push-Up sørger for at du tar deg ut på ditt aller beste. Med justerbare stropper og dobbel vattering er det intet annet å forvente enn at brystene dine får god støtte samtidig som et fantastisk løft. Kombiner den med matchende underdel og føl deg komfortabel og fantastisk på én og samme gang.
 
Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!

Ariadna Cream​

Hva sier du om du kan spare hele 279KR på et deilig undertøysett av ekte kvalitet? Perfekt, ikke sant? Ikke miss denne unike muligheten til å skaffe deg en av våre personlige favoritter og bestselgere.

Ariadna Cream er din nye elegante bestevenn. BHen er preget av myke kopper, designet med lyse og elegante blonder. Sømmene i BHen skal gi deg følelsen av den beste komfort, og justerbare stropper lar deg finne din beste passform. Kombineres perfekt med matchende underdel fra Ewa Bien. Er du på jakt etter undertøy med det lille ekstra, da er denne BHen noe for deg.
 
Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!

De beste modellene og størrelsene går først, så fort deg før det er for sent!

Husk at hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse, eller modell.
 
Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!
Sikre deg de største godbitene fra sommersalget!