GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Sliter du med store bryster?


Er du lei av å stå inne i prøverommet med BH etter BH som enten strammer for mye, koppen står ut, stropper som gnager og som ikke gjør deg godt? Selvfølgelig er du det, men det skal ikke være nødvendig å irritere seg over undertøysshopping, spesielt ikke når det finnes en løsning.
 

Sliter du med store bryster?


Først og fremst er det viktig at du har riktig størrelse. En BH som sitter riktig vil både gi deg en bedre holdning og se penere ut under klær og uten klær naturligvis.

Du skal ikke oppleve at stroppene ganger ned i skuldrene, at BHen sklir opp bak på ryggen, eller at det tyter ut på sidene og at puppene nærmest faller ut om du bøyer deg fremover. Hvis du kjenner deg igjen av noen av punktene har du mest sannsynlig feil størrelse. Sjekk ut passer BHen deg for flere tips.

Skal du ha en BH for større bryster vil det være nødvendig med god støtte i sidestykkene og brede stropper. Vi anbefaler BH med spiler, da det kan bli litt tungt uten. 
 

Sliter du med store bryster?


Her har vi plukket ut noen av våre favoritter for større bryster:

Carmen Lace & Satin Semi-Soft BH er både bred på siden og har brede stropper. I tillegg har den en fresh farge og vakre blondedetaljer over koppene. Denne er suveren for deg med større bryster.
 

Sliter du med store bryster?


Er du på jakt etter en BH som gir deg den wow-effekten? En BH er ikke bare til for god støtte til brystene. Det er bevist at undertøy som du liker gir deg en ekstra selvtillitsboost og kan faktisk hjelpe på humøret.

Lea Soft Vertical tar vare på brystene dine med komfort og sexy, gjennomsiktig tyllstoff dekorert med vakre detaljer i rødt eller sort. Skulle du ønske å ta den helt ut kan du kombinere undertøyet med matchende harness som du kan pryde kroppen med.

Sliter du med store bryster?


Noen ganger føles det litt fint å kunne ta en titt i undertøysskuffen sin å se alt det fine som ligger der. Undertøy føles så luksuriøst og vi synes alle burde ha minst 2 BHer som er litt utenom de vanlige sorte og hvite.

Naria Semi-Soft BH er tilgjengelig i flere størrelser og finnes i ulike versjoner. BHen er prydet med stilfulle detaljer i sjøfarger som gjør BHen til et vakkert blikkfang. 
 

Sliter du med store bryster?


Ønsker du en BH som heller forminsker enn å pushe opp brystene dine anbefaler vi en BH uten padding. Soft og Semi Soft BHer gir brystene en naturlig form, med god plass og en komfortabel følelse for deg.  
 

Sliter du med store bryster?

 

Hos MyMuse har vi et bredt utvalg av BHer i større størrelser, helt opp til M Cup. Og ikke nok med det, disse BHene er også kjempefine, med vakre design og detaljer, så du kan føle deg litt ekstra bra når du har på undertøyet ditt. Vil du se mer inne på nettsiden kan du bruke størrelsesfilteret på siden for å lettere finne frem til de modellene som har din størrelse tilgjengelig.


Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ingen problem å bomme litt på størrelse eller modell!


 
Sliter du med store bryster?
Sliter du med store bryster?