Størrelsesguide

Størrelser kan virke veldig frustrerende og vanskelig, da spesielt BH størrelser. Vi forstår deg utrolig godt om du syntes at dette både er slitsomt og frustrerende. Derfor har vi prøvd vårt beste for å gjøre det hele mye lettere. Om du fortsatt synes at størrelser er vanskelige og du sliter med å finne riktig, eller bare ønsker å få en bekreftelse på at det du har funnet er riktig, så er vår chat åpen fra 09-15 mandag til fredag. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig størrelse og BH etter behov. 

For å finne riktig størrelse tar vi utgangspunkt i de samme målene som du kan finne under. Det kan derimot være noen differanser basert på materialene i produktene som gjør at noen plagg har mer elastitet (stretch) enn andre. Dette prøver vi så godt vi kan å legge inn informasjon om på hvert produkt og jobber kontinuerlig for å gi best mulig anbefalinger. Om du skulle oppleve at noe er feil så tar vi gjerne i mot ris og ros på mail.  

Så for å starte er du nødt til å kjenne dine egne mål. 

1.Utstyr

Finn frem et målebånd og ta på deg favoritt BHen din som sitter fint på.

2.Finn dine mål

Ta målebåndet rundt kroppen og finn din omkrets på de ulike punktene som merkert på modellen under. Deretter er det bare å finne dine mål i størrelsestabellen under.

MyMuse har vanlige størrelser etter europeiske mål. Er du usikker på hva din europeiske størrelse er kan du finne denne i tabellene under.

For å finne riktig BH størrelse måler du deg selv under og midt på brystet. 

Når du måler deg under brystene skal båndet følge BHens kanter rundt ryggen og frem. Pass på at målebåndet er horisontalt, og at du noterer målet når målebåndet er stramt, men ikke ubehagelig.

Ta deretter målebåndet rundt igjen og mål denne gangen midt på brystene (hvor de er på sitt største). Denne gangen skal du ikke stramme inn målebåndet. Om du er mellom to størrelser så runder du helst opp for å unngå at BHen klemmer inn på brystene.

Nå håper vi at du ble litt klokere på alt som handler om BH størrelser. Om du fortsatt skule ha spørsmål om BHer kan du lese mer om BHer på vår styleguide her eller ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg med det du skulle lure på.