GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Undertøyet du kan bruke på festival


Øya, Palmesus og Roskilde er bare noen av mange eventer i sommer!  Tiden for festivaler er endelig her, og med det begynner den store letingen på hva du kan ha på deg. Vi har teamet opp med Alexandra Joner for å vise deg 5 forskjellige festival-looker med undertøy som en del av selve antrekket. Dette er stiler som passer både den blyge og ikke så blyge. Nysgjerrig? 

 

LOOK 1 - LUKSURIØS OG LEKEN  
Undertøyet du kan bruke på festival
Finn produktene her: White Aime Lace BodyAmanda Leopard Kimono


Første stilen består av varme farger, med flere forksjellige mønstre. Leopardkimonoen gir et luksuriøst preg til en ellers chic og fargerik stil med et oransje skjørt og blondebody. Dette er perfekt for deg som ønsker å gå for litt mer enn bare shorts og t-skjorte.

 

LOOK 2 - FREKK OG EDGY  
Undertøyet du kan bruke på festival
Finn produktene her: Charlotte Strappy Soft BHBlack Maia Lace Kimono, Maze SuspenderMaze 8 Harness Black​


Denne looken er kanskje ikke for alle, men om du vil gå litt utenfor komfortsonen kan du ta inspirasjon fra denne råe påkledningen. Å vise litt hud er alltid sexy, og med litt tilbehør til skaper du en spennede look med enda mer karakter. 

 

 LOOK 3 - CUTIEPIE 


 

Undertøyet du kan bruke på festival
Finn produktene her: White Scarlett Semi-Corset BH 


Vil du føle deg litt ekstra feminin på festival? Girl next door looken er alltid en klassiker, med sjarmerende detaljer og fine plagg puttet sammen. Med undertøyet som overdel, og noen lekre smykker til, får den klassike stilen en liten sexy vri utført med finesse. 

 

LOOK 4 - SLEEK BIKER GIRL 

 

Undertøyet du kan bruke på festival
Finn produktene her: Dorado Semi-Corset BH  


Skinnjakka slår aldri feil om du vil ha en sløy, men chic stil. Med et stilfullt semi-korsett under kan du oppgradere looken til en sommervennlig stil, der du kan knyte jakken rundt livet om det blir for varmt. Kombiner med noen hullete jeans og du har en tidløs look for festivaltidene. 

 

LOOK 4 - SOMMERLIG OG CHILL 

 

Undertøyet du kan bruke på festival

Finn produktene her: Red Strappy Swimsuit


Den siste looken er for deg som ikke ønsker for mye dilldall. Dette er en enkel og fin look, som representerer sommeren på beste vis med en farget overdel og ola-skjørt. Denne looken er perfekt dersom bademulighetene tilbyr seg, da overdelen er en badedrakt du fint kan bruke som en vanlig body. 
 

Funnet noen festival-looker du syntes var fine. Sjekk ut produktene på nettsiden vår og finn ditt ideelle festival-antrekk! 

Hos MyMuse har du uansett 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så det er ikke noe problem om du bommer litt på størrelse eller modell! 
 

Undertøyet du kan bruke på festival
Undertøyet du kan bruke på festival
Undertøyet du kan bruke på festival