Guide for menn

Er det en ting alle menn bør vite, så er det at vi kvinner elsker å få gaver! Undertøy er en klar favoritt som garantert blir godt mottatt hos din kjære. Gjennom året finnes det mange anledninger der undertøy er den perfekte gave. Valentines Day, bursdag, bryllupsdag og andre jubileer er gode eksempler. Men det kan være like spennende å overraske din partner med et lekkert undertøysett ut av det blå. Du kan sørge for at en helt vanlig onsdag blir ukens høydepunkt!

Vi i MyMuse har laget denne guiden for å hjelpe deg som mann med forvirrende uttrykk og størrelser som hører til kvinnenes undertøysunivers. Vi har satt opp noen enkle råd og retningslinjer for deg som ønsker å glede din partner. Du kan være trygg på at alle våre produkter er av beste kvalitet. Vårt eksklusive sortiment er håndplukket, og uansett hva du velger vil du neppe trå feil. Skulle du likevel ha noen spørsmål som ikke er dekket av denne guiden er du hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 24 07 67 00 eller sende en epost til support@mymuse.no. Vi hjelper deg med glede!
Størrelser
Å finne rett størrelse er avgjørende når du kjøper undertøy til din kjære. Når du titter rundt i nettbutikken vil du se en størrelsesguide ved alle produktene. Den dekker det meste. Vi i MyMuse anbefaler ikke å løpe etter din partner med målebånd, men vi vet at menn er kreative. Den beste løsningen er kanskje å ta en sniktitt i undertøyskuffen for å se hvilken størrelse hun bruker i dag.

Fargevalg og stil
Når du skal velge riktig undertøy til din kjære er det lurt å gjøre seg opp noen tanker om hva du ønsker å signalisere med gaven. Er det for å oppgradere hennes hverdagsgarderobe? Er det for å gi henne en hyggelig oppmerksomhet i hverdagen? Er det en gave i forbindelse med en spesiell merkedag? Eller kanskje for å tenne en liten gnist? Ta utgangspunkt i dette og prøv å tenke etter hva din partner vanligvis pleier å ikle seg til de ulike anledningene. Et godt råd er å velge noe du tror hun vil føle seg komfortabel i. Vet du at hun stort sett bruker sort undertøy bør du holde deg til den fargen, men kanskje med noen nyanser av blonder og netting for det lille ekstra. Da vet du hun vil få en gave hun kommer til å elske.

Vi hjelper deg gjerne
Vi i MyMuse har full forståelse for at det kan virke som en vanskelig oppgave å finne det perfekte undertøyet til din kjære. Derfor ønsker vi deg hjertelig velkommen til å ringe oss på telefonnummer 24 07 67 00 eller sende oss en epost til support@mymuse.no slik at vi kan hjelpe deg å velge riktige produkter og størrelser. Vi gleder oss til å høre fra deg og kan garantere at din kjære vil sette stor pris på din gave til henne.

Husk – vi har gratis retur og 30 dagers åpent kjøp, så det er ingen problem å bytte!

Guide for Menn

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no