Styleguide

Å ha riktig BH fremhever ikke bare formen på brystene dine, men er også med på å gi riktig støtte som du behøver. Bryststørrelsen og -formen kan endre seg igjennom årene og derav også ditt behov. For større bryst anbefaler vi Semi-Soft, Balconette og Soft modellene, da disse er laget for å gi bedre støtte i hverdagen. For de med mindre bryst er Braletter og Push-Up bestselgere hos MyMuse. Det viktigste er at du skal føle deg vell. Her kan du prøve deg frem og finne ut hvilke type BH som funker for nettopp DINE bryster. Men om du skulle ønske mer veiledning send oss gjerne en mail.
Vi har alle veldig forskjellige preferanser til BHer, og her kommer en oversikt over de forskjellige egenskapene ved de ulike typene. Ved å trykke på bildet vil du bli tatt videre for å se på BH-ene vi har inne i den valgte modellen.

BRALETTE

Klassisk triangelform som ligger behagelig over skuldrene og rundt kroppen. Holder brystene lett og naturlig på plass. For deg som ønsker en sjarmerende og behagelig BH uten spiler. Perfekt til både hverdags og fest.

OPEN CUP

Open Cup BH er en mer spenstig variant hvor koppen er åpen for brystene. Sammen med denne funksjonen får du fortsatt godt hold og støtte rundt brystene, kroppen og skuldrene. Gir et ekstra dristig preg og passer perfekt til helgekosen.

PLUNGE

Plunge BHen gir en dyp og noe spissere utringning hvor stroppene følges rett opp og over skuldrene. En ypperlig BH å ha under lav utringning, med godt hold og litt god push-up.

PUSH-UP

Push-up BHen gir deg femininitet, eleganse og det løftet du ønsker. Med justerbare stropper kan du selv velge i hvor stor grad du ønsker push-up funksjonen. Med godt hold og runde kopper kan du stole på at denne BHen sitter.

SEMI-CORSET

Semi-corset BHen er ypperlig for deg som ønsker en vanlig BH med en ekstra fin touche, eller bare litt god støtte. Halv-korsettet er med på å skape en smoothere og mer delikat overgang fra BHen og nedover midjen.

SOFT VERTICAL

Soft Vertical BH er en utsøkt BH designet for å fremheve dine bryster på en elegant måte. Den vertikale sømmen gir både støtte og en oppløftende effekt. En BH som gir god støtte også for større bryster.

BABYDOLL

Babydoll er en nydelig variant av en BH med slør eller skjørt sammenhengende. Her får du både støtte til brystene og en nydelig kjole. Dette gjør looken din litt ekstra spennende og sensuell, passer perfekt til helgekosen.

BALCONETTE

Balconette BHen har lave kopper som går ganske rett over brystene. Stroppene er noe lengre ifra hverandre og kan ofte hempes av til en stroppløs BH. Ofte brukt til kjoler eller rund-halset overdel.

BODY

Med Body får du både topp og underdel i samme plagg. En både praktisk og nydelig funksjon som fungerer til både hverdags og fest. Kommer uten spiler, noe som gjør størrelsesvalget noe lettere.
Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no