GRATIS FRAKT over 900kr
GRATIS retur
30 dagers åpent kjøp
1-3 dagers levering
Kundeservice 24 07 67 00

Styleguide

Push-up

Push-up BH

Denne typen BH er lagd for å gi en flott kløft, og er midt i blinken hvis man skal bære en utringet kjole eller et annet plagg der man ønsker å framheve kløften. Cupene på en push-up-BH er mer diagonale enn de på f.eks på en balconette-BH. Dette er for å gi trykk fra siden og et innover-løft. Push-up-BH-er har ofte innlegg på sidene som kan tas ut.
Balconette

Balconette BH

Denne BH-en løfter brystene opp fra undersiden, i motsetning til en push-up, som løfter bystene fra siden og dytter dem innover. Balconette er kjent for å gi en flott hylleform og mye løft og støtte.
Vertikal BH

Vertikal BH

En vertikal BH har en spile som går midt over hvert bryst og holder dem oppe. Dette gir mer naturlig løft og støtte, slik at brystene får en mer naturlig rund form.
Plunge BH

Plunge BH

Plunge-BH-er er spesielt designet for å fremheve kløften mellom brystene, og har en spesielt dyp utringning. Midtdelen mellom koppene er smal, og koppene er ofte laget i ett stykke uten sømmer. Denne BH-en er usynlig under tettsittende plagg, og passer perfekt til kjoler med dyp utringning. De fleste plunge-BH-er kommer med uttagbare innlegg.
Soft BH

Soft BH

BH-er i et tynt og mykt stoff. Resultatet er en behagelig følelse og bryster med et naturlig utseende.
Semisoft BH

Semisoft BH

Den nedre delen av BH-en har litt tykkere stoff mens den øvre delen har et tynnere stoff. Denne BH-en har det beste fra to verdener – den gir brystene et lite løft, men samtidig et naturlig utseende.
Soft Vertikal BH

Soft Vertikal BH

En soft vertikal BH kombinerer to BH-design. Støttespilene over brystet holder bh-en oppe, mens det tynne stoffet gir komfort og et naturlig utseende.
Open BH

Åpen BH

En BH med åpen kopp er den mest sensuelle typen BH MyMuse har i kolleksjonen. Som navnet antyder er koppen åpen i denne BH-en. Vanligvis har en BH med åpen kopp en bøyle som gir støtte til brystene. Du finner alle BH-ene med åpen kopp i dristig-kategorien.
 
String
String

String

String er den minste typen truse. En tynn tråd går mellom rumpeballene og rundt hoftene, slik at baksiden i praksis er helt åpen. String er egnet hvis man bruker en stram bukse eller kjole som man ikke vil at trusen skal synes under.
Tanga
Tanga

Tanga

Tanga dekker rumpen moderat til minimalt, og er mindre enn en brief. Tangaen er komfortabel og ha på og er den perfekte hverdags-trusen.
Brief
Brief

Brief

Brief er «vanlige» truser som dekker rumpa i større eller mindre grad. Brief er kjent for sin komfort og er dekker vanligvis over oftene. For ekstra komfort, velg en større størrelse.
Brasilian Brief
Brasilian Brief

Brasiliansk Brief

Denne trusetypen likner vanlige briefs, men er noe mindre. Som regel har de flotte blonder langs kanten som fremhever hoftepartiet. Trusen dekker rumpa bare delvis, slik at den blir pent fremhevet. Som en ekstra effekt får den beina til å se lenger ut.
Cheeky
Cheeky

Cheeky

Cheeky er en lavtsittende truse uten sømmer, noe som gjør at den passer perfekt med tettsittende klær, særlig om du planlegger å vise hoftekammen. Formen gjør også at rumpa fremheves godt.
Open string
Open string

Åpen string

En åpen string er en normal stringtruse med et åpent område på forsiden som en frekk detalj. Du finner dem alle i dristig-kategorien.
 
Semi-Korsett

Semi-korsett

Semi-korsetter er en hybrid mellom korsett og BH. Båndet i et semi-korsett er bredere enn på en vanlig BH, og det er flere hemper i ryggen. Semi-korsetter finnes både med og uten kopper.
Suspender

Suspender

En suspender er en type undertøy festes rundt hoftene, over trusen. Strømpebåndene festes i stay-up-strømper, slik at de holder seg oppe. Gir et forførende og behagelig inntrykk.
Korsett

Korsett

Korsettet brukes for å gi en klassisk timeglassfigur. Det skilles mellom to typer korsetter: underburst og overburst. Et underburst-korsett går rundt midjen, og brukes for å markere og stabilisere den. En overburst-korsett dekker også brystene, og har på den måten en innebygget BH som fremhever brystene. Et korsett slutter ved hoftene
Babydoll

Babydoll

En babydoll er en forførende nattkjole, ofte med blonder og broderier. Mange babydolls er laget i et pirrende, halvgjennomsiktig stoff. Disse kan også brukes som underkjole under f.eks. festkjoler.
Stockings

Stockings/stay-ups

Stockings er det samme som stay-ups, lårstrømper med en dekorert kant. Ofte har kanten et silikonbånd på innsiden som sørger for at strømpen holder seg til huden.
Body

Body

En body er en type undertøy som har samme form som en badedrakt. Denne kneppes som regel i skrittet, og kan ha forskjellig grad av dekning for brystene.