Bytte, retur og feil på ordre

Gratis retur ved bytte og åpent kjøp i 30 dager
Hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis bytte av varer. Du kan bestille det undertøyet du liker, og deretter sende tilbake det du ikke ønsker å beholde etter å ha fått sett på varene hjemme hos deg. Kun ubrukte varer kan returneres.
 
Hvordan sender jeg noe i retur?
1. Du kan helt enkelt lage en returetikett via denne linken: https://www.retur.posten.no/
2. Fyll inn informasjonen din og velg «fullfør bestilling»
3. Du får da en etikett til å feste på pakken din.
MyMuse returkode er: 1000-MYMUSE
4. Ta så med deg returpakken til et av Postens innleveringssteder. Ta godt vare på kvitteringen din til vi har ferdig behandlet din retur. Dersom pakken ved et uhell skulle forsvinne i posten, trenger vi denne for å kunne gjennomføre returen. 
Henvend deg til kundeservice om du har flere spørsmål.
 
Returskjema?
Returskjemaet skal være på baksiden av ordrebekreftelsen din som ligger vedlagt i pakken din. Hvis du har mistet denne kan du laste den ned her Mymuse Returskjema
 
Returer
Ved retur påløper et returgebyr på 39,- som trekkes fra beløpet du skal ha igjen. Alle produkter bli vurdert individuelt. Alle produkter som returneres må være i samme tilstand som når du mottok dem, kan ikke være brukt, vasket eller endret på noen som helst måte. Alle lapper må være på produktet for godkjent retur.

Truser, bikinitruser og badedrakter kan ikke returneres dersom forseglingen er brutt.

Kjøp av gaveinnpakning/gaveeske refunderes ikke.

Accessories, leketøy eller strømpebukser hvor emballasjen er åpnet refunderes ikke.

Vær OBS på selvbruning og prøving av varer. Vi godtar ikke BHer med spor av selvbruning på seg. 

 Dersom vi mottar et produkt som er i uegnet tilstand, blir tilbakebetalingen annullert og artikkelen returnert til deg.
Vi refunderer deg eller krediterer fakturaen din så snart vi har registrert din retur, vanligvis vil det ta 1-3 uker.
 
Vi legger ved et returskjema som du fyller ut og legger i pakken. Last ned din returetikett som forklart ovenfor, eller kontakt kundeservice så hjelper vi deg gjerne. Lever pakken på posten. Om du velger å ikke bruke vår returblankett når du returnerer pakken til oss, er du selv ansvarlig for at forsendelsen kommer frem. Bortkomne pakker vil i dette tilfellet ikke bli kreditert.
 
Bytte av varer
Dersom varen du har mottatt ikke passer eller du heller ønsker en annen vare enn den du har bestilt, så sender du oss varen tilbake ved å fylle ut returskjema og benytte returslippen for gratis retur ved bytte. Du betaler altså ikke returgebyr ved bytte av størrelse eller vare til tilsvarende pris, da spanderer vi returen. Ved bytte legger du inn en ny bestilling på mymuse.no. Vi refunderer deg eller krediterer fakturaen din så snart vi har registrert din retur. Dette kan ta opp til 3 uker.
Returadresse
MyMuse AS
Postboks 344 Alnabru
0614 OSLO
Norge