Bytte, retur og feil på ordre

Åpent kjøp i 30 dager og gratis retur ved bytte

Hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis bytte av varer. Du kan bestille det undertøyet du liker, og deretter sende tilbake det du ikke ønsker å beholde etter å ha fått sett på varene hjemme hos deg. Kun ubrukte varer kan returneres.

 

Hvordan sender jeg noe i retur?

  1. Du kan helt enkelt lage en returetikett via denne linken: https://www.retur.posten.no/

MyMuse returkode er: 1000-MYMUSE

  1. Fyll inn informasjonen din og velg «fullfør bestilling»
  2. Du får da en etikett til å feste på pakken din. Du kan skrive ut returetiketten på alle Postens innleveringssteder ved å scanne QR-koden.

Du kan også selv skrive ut returetiketten på forhånd, dersom du ønsker det.

  1. Ta så med deg returpakken til et av Postens innleveringssteder. Ta godt vare på kvitteringen din til vi har ferdig behandlet din retur. Dersom pakken ved et uhell skulle forsvinne i posten, trenger vi denne for å kunne gjennomføre returen. 

Henvend deg til kundeservice om du har flere spørsmål.

 

Returskjema

Returskjemaet skal være på baksiden av ordrebekreftelsen din som ligger vedlagt i pakken din. Hvis du har mistet denne kan du enkelt laste den ned HER, eller kontakte oss på chat for å få en ny pdf du kan printe ut. 

Returer

Ved retur påløper et returgebyr på 59,- som trekkes fra beløpet du skal ha igjen. Alle produkter bli vurdert individuelt. Alle produkter som returneres må være i samme tilstand som når du mottok dem. De kan ikke være brukt, vasket eller endret på noen som helst måte. Alle lapper må være på produktet for godkjent retur.

  • Truser, bikinitruser og badedrakter kan ikke returneres dersom forseglingen er brutt.
  • Kjøp av gaveinnpakning/gaveeske refunderes ikke.
  • Accessories, leketøy eller strømpebukser hvor emballasjen er åpnet refunderes ikke.
  • Vær OBS på selvbruning og prøving av varer. Vi godtar ikke BHer med spor av selvbruning på seg. 

Dersom vi mottar et produkt som er i uegnet tilstand, blir tilbakebetalingen annullert. Du vil da motta en mail om at produktet ikke er godkjent og artikkelen blir returnert til deg om du ønsker det. 

Vi refunderer deg eller krediterer fakturaen din så snart vi har registrert din retur. Behandling av returer kan ta fra 1-4 uker. Du vil motta en bekreftelse på mail når returen din er registrert og behandlet i vårt system.

 

Vi legger ved et returskjema som du fyller ut og legger i pakken. Last ned din returetikett som forklart ovenfor. Lever så pakken inn på et postkontor. Om du velger å ikke bruke vår returetikett når du returnerer pakken til oss, er du selv ansvarlig for at forsendelsen kommer frem. Bortkomne pakker vil i dette tilfellet ikke bli kreditert.

 Bytte av varer

Dersom varen du har mottatt ikke passer eller du heller ønsker en annen vare enn den du har bestilt, så sender du oss varen tilbake ved å fylle ut returskjema med hvilken størrelse/vare du ønsker å bytte til og benytter returslippen for gratis retur ved bytte, så vil vi sende ut nytt produkt til deg når vi har mottatt returen din om vi har størrelsen/varen tilgjengelig. 

Alternativt for en raskere bytte-prosess og for å sikre deg ønsket størrelse/vare kan du legge inn en ny bestilling selv på www.mymuse.no og gi oss en lyd når dette er gjort, så kan vi fjerne fraktkostnaden på din nye bestilling.


Du betaler ikke returgebyr ved bytte av størrelse eller vare til tilsvarende pris, da spanderer vi returen. 


Har du handlet på kampanje eller med gavekort kan du ta kontakt med vår kundeservice: support@mymuse.no, så kan vi hjelpe deg der.Returadresse

MyMuse AS

Postboks 344 Alnabru

0614 OSLO

Norge