Karriere

Hos MyMuse får du en inspirerende og motiverende arbeidsplass som oppmuntrer til innovative idéer og kreativitet. Vi er alltid på jakt etter å utvide teamet vårt med nye talenter. Så bli en del av eventyret du også.

 
MODELL
 
Ønsker du å stå modell for oss? Vi er alltid på jakt etter nye ansikt og kropper i alle former. Send oss gjerne en mail med emne MODELL til collaborations@mymuse.no med en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med oss, noen bilder av deg selv og kort informasjon om deg selv (alder, høyde, mål og størrelse).
 

 


 
SAMARBEID
 
Ønsker du å markedsføre MyMuse sine produkter i sosiale medier? Send oss en mail med emne SAMARBEID til collaborations@mymuse.no med link til dine kanaler og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare og matcher våre krav til antall følgere, bilder og engasjement.
 

 


 
STYLIST ● FOTO ● VIDEO
 
Er du dreven på video og foto? Eller kanskje en rå make-up artist? Mulig du ønsker å bygge opp mer erfaring? Vi er alltid på jakt etter nye talenter. Så send oss en mail til collaborations@mymuse.no med tidligere arbeid som du er stolt over, samt en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare.
 

 


 
ÅPEN SØKNAD
 
Hvis ingen av disse passer med profilen din, men du kjenner en brennende tilhørighet til MyMuse. Send oss gjerne en åpen søknad til kenneth@mymuse.no. Vi er på en reise hvor vi skal bygge en merkevare som inspirerer og inkluderer, hvor ærlighet og ambisjon er et viktig fundament. Kanskje du er vår neste kollega?