10 TING MAN MÅ GJØRE I JULEN

10 TING MAN MÅ GJØRE I JULEN

Desember nærmer seg med stormskritt og vi i MyMuse teamet gleder oss skrekkelig mye til å nyte julebrus, rødvin-gløgg & klementiner, høre på julemusikk mens vi pakker inn julegaver og nyte behagelig innekos. Vi er rett og slett veldig begeistret for julen og har samlet opp våre MUST i løpet av desember måned. 


1. EN KVELD MED VENNINNENE

Vi elsker gode kvelder med venninner, så dette er høyt på vår liste å rekke i løpet av julen. Inviter gjerne jentene over til en pysjamas-kveld eller Ugly Christmas Sweater fest. 


Pia PJ / Wilma BH

2. BAKE JULEKAKER

Man trenger virkelig ikke 7 sorter for at julen skal være komplett, men å rulle ut noen få favoritter og kjenne den deilige duften spre seg i hjemmet - det må til ! 


@valeri.kozyr

3. SE MASSE JULEFILMER 

Ååå, vintermørket og kulden er jo en perfekt unnskyldning til å snurre litt ekstra filmer og virkelig nyte sofakroken. Vi samlet noen av våre favoritter som virkelig har noe som passer alle. Og la oss bli enige en gang for alle at Die Hard er en julefilm ! 
4. SETT AV TID TIL DEG SELV

Ikke glem deg selv midt i all julekaoset. Lytt til kroppen og ta deg en velfortjent pause når du kjenner behovet for det. Nyt en god kopp te eller kakao og ha en behagelig spadag med deg selv. Julen skal være hyggelig for deg også ! 


Kimono

5. NYT JULEMUSIKK MENS DU PAKKER INN GAVER

Gjør noe hyggelig ut av å pakke inn alle gavene. Skru på noe deilig julemusikk (Kurt, Mariah eller Michael går aldri av moten) og kos deg med å pynte gavene. Sløyfer og bånd i deilige julefarger - om du tar deg en tur i skogen og finner litt kongler eller gran-busker tar de seg godt ut på gavene. Når gavene er ferdig pakket inn kan du også bruke dem som dekor under juletreet frem til jul. Rød BH / Hvit BH


6. SEND UT JULEKORT

Det er noe sjarmerende med å sende og motta brevpost. Vi kjøper helst ferdige kort, men om du har litt ekstra tid og føler deg litt crafty er det jo enda mer personlig å lage selv. Besteforeldre, foreldre og venner blir alltid glad for hyggelige kort. Du kan også printe ut noen koselige bilder fra året som du kan skrive på for å gjøre dem enda mer personlige ! 

7. PYNT JULETREET

Det er få ting som gir så mye julestemning som det å få opp juletreet. Jo før jo bedre tenker nå vi. Så kan man sitte å nyte de deilige lysene gjennom hele desember. 


Kimono 

8. DONER ELLER HJELP NOEN SOM TRENGER DET

Den beste gaven er uten tvil å gi. Gjerne også til de som trenger det mer. Støtt ERLIK i deres arbeid ved å kjøpe et magasin eller en kaffe. Du kan pakke inn gaver som du kan donere til Fretex, eller gi et måltid til noen som trenger det via Kirkens Bymisjon her. Amnesty-lyset er også en fin gave som fortsetter å gi. Om du ønsker å gi enda mer, så er det også mulig å sjekke ut familier som trenger litt ekstra hjelp i julen på Finn. 

 

9. NYT JULESTEMNING PÅ JULEMARKED 

Finn et koselig julemarked eller se lystenning i nærheten av deg. Kanskje du også finner noen hyggelige julegaver i samme slengen. 


Pippa Robe 

10. JULEBORD  

Vi er ikke fremmed for et lite julebord med gode kollegaer eller nærmeste venner. Kanskje du vil prøve deg på en litt mer avansert middag eller noen spennende jule -cocktails eller -mocktails. Pynt deg opp og nyt kvelden med en liten Askepott glow-up ! 

Vi håper julestemning kommer krypende på og ønsker deg en nydelig førjulstid! 

XX 


MyMuse Teamet

Tilbake til bloggen