2 tips på hva du bør kjøpe til dama under Mid Season Sale

Høsten har virkelig kommet for fult, og det er den perfekte tiden for å sprite opp stemningen i forholdet! Er det en ting damer setter pris på er det overaskkelsesgaver. Og hva ønsker de seg? Undertøy er den perfekte gaven! Vanskelig med størrelse tenker du kanskje? Ikke noe problem!
  • Gå i undertøyskuffen hennes å se på BHene hennes etter størrelse. Om du bommer på størrelse er det heller ikke noe problem å bytte. Det er 30 dagers åpent kjøp og gratis retur, så null problem. Det er tanken som teller og hun vil garantert bli sjeleglad!
  • Fordelen med å gi undertøy i gave er at du får noe ut av det selv. Vil du ikke se dama de i splitter nytt sexy undertøy?
Nå får du i tillegg -25% avslag på en mengde høstnyheter under Mid Season Sale. Klikk her for å se salget!

2 tips til gaver du bør kjøpe på salget

Lekkert og feminint undertøy!

Ut med det gamle og inn med det nye. Hun fortjener undertøy som er komfortabelt og som fremhever formene hennes. Nytt undertøy kan gjøre mye med selvtilliten og kan gjøre et kjedelig antrekk litt mer spennende!

Behagelig loungewear

Alle kvinner elsker å ta på seg noe behagelig når de kommer hjem fra jobb eller skal slappe av i helgene. Men kosetøyet trenger ikke å være usexy! Du finner en mengde lekkert loungewear på MyMuse! PS: Husk å være tidlig ute, det kan være få størrelser igjen på enkelte produkter. Se hele Mid Season Sale her!
Tilbake til bloggen