HANDPICKED : ICONE

HANDPICKED : ICONE

Under en av MyMuse teamets turer til Paris oppdaget vi ICONE. Grunnlagt av franske Marion Toccacieli i 2014. Drømmen var komfortabelt, moderne og rimelig undertøy. «Icone leker mer enn noe annet med klisjeer og tar ikke kvinner for gitt», legger pariserinnen til, kolleksjonene våre er drysset med en casual sjarm som matcher kvinners kurver og lyster.

 

Alle kolleksjoner designes og utvikles av det lille teamet i Paris. Alt fra valg av materialer til de små detaljene - ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Gründeren har også et stort fokus på miljø og produksjon i gode fabrikker som er OEKO TEX merket. Ved å ha mesteparten av produksjonen i Tunisia, sikrer ICONE en kort reisevei. Målet er derimot å flytte all produksjon over til Portugal for å holde all produksjon i Europa.

Så hvorfor ICONE?

MyMuse teamet falt for de delikate og sarte detaljene i produktene. Materialet er av en kvalitet og merket står inne for en mer miljøbevisst produksjon. Vi tror at våre kunder vil sette pris på den høye kvaliteten på produktene, samt det tidløse og romantiske preget på produktene.

More than anything else, Icone is free of clichés and does not treat women as objects.

- Marion Toccacieli, Founder of Icone

To be an Icone

Icone er et intimt manifest for selvsikre kvinner på jakt etter det anstrengthet. Å være et ikon er først og fremt en aura. En kvinne som har forsonet seg og nyter faktum å være en kvinne. På samme måte som å være en muse. Først og fremst, en muse for seg selv.

 

Nyhetsbrev

Bli en del av MyMuse universet og motta siste nytt om lanseringer, kampanjer og eventer!

Thank you!
Tilbake til bloggen