Har du begynt å planlegge årets julebordantrekk? Her finner du alle musthaves

Førjulstiden bringer med seg klementiner, pepperkaker og gløgg, men også rakfisklag, julebord med venner, julebord med jobben og andre festlige lag. Derfor er det viktig å være forberedt og ikke ende opp med å hastekjøpe det du trenger. Noe av de viktigste er gode strømpebukser Du vil ikke ende opp med billige strømpebukser fra butikken på hjørnet, som får hull før du har tatt på kjolen. Plutselig er butikken utsolgt for den typen du skal ha og du ender opp med å ha strømpebukser i feil farge. Kanskje du skal la strømpebuksen ta en del av oppmerksomheten? Hva med netting eller mønster? Nå kan du kjøpe 3 for 2 på alle strømpebukser med koden "stockings17" Shapewear er en dame sin beste venn i julebordsesongen Det sørget for at alle holder seg på plass, og gir deg en fin fassong under kjolen. Det finnes mange varianter som sørger for en flat mage hele kvelden.
Det er mye mer enn bare kjolen som skal være på plass før den store kvelden. Vi mener at det som er under er minst like viktig som det som er over, og fortjener derfor like mye oppmerksomhet. Tenk på hva som passer under det du skal gå med. Hvis kjolen ikke har stropper kan en stroppløs BH være et bra alternativ eller så kan du bruke nipplecovers.
En plunge BH er perfekt til kjoler eller topper med dyp utrigning Hvis du har en kjole med dyp utringing og du ikke ødelegge looken med å vise Bhen er plunge et godt alternativ.
Unn deg et lekkert undertøysett til en spesielle anledningen. Undertøy kan gjøre utrolig mye med selvtilitten! Når du vet at du har på deg et flott, machende sett som viser frem kroppen din på det beste er det en utrolig god følelese. Noen ganger trenger vi bare noe lekkert som gir oss en skikkelig selvtillitsboost!
Tilbake til bloggen