Her er Alexandra Joner sine høstfaviritter

Tiden for myk strikk, fyr i peisen og tente lys er virkelig inne. Vi har tatt en prat med vår egen eventansvarlig, Alexandra Joner. Hun deler sine favoritter både til, og under høstgarderoben.

Komfort

Alexandra er en dame på farten. Dagene starter tidlig, og hun ønsker å yte maksimalt. – Jeg har en veldig travel hverdag, derfor blir komfort viktig. For meg er det avgjørende at jeg både føler meg fresh, og bekvem hele dagen igjennom, bekrefter Joner. Under plagg hvor undertøyet skal være lite synlig sverger hun til behagelige og elegante BHer som Michelle Soft og Michelle Balconette. Med god passform og deilige materiale fungerer de perfekt i en travel hverdag. – Det verste jeg vet er undertøy som gnager, eller lager stygge trusekanter. Michelle modellene er gull verdt, jeg kan bruke de under delikate plagg og på dager jeg av avhengig av at undertøyet ikke er et irritasjonsmoment.

Varmere plagg

– Jeg er stolt av kroppen min, og elsker å vise den frem på en måte som gjør at jeg føler meg selvsikker, forteller Joner. I sommerhalvåret bruker hun gjerne plagg som viser mer hud. Når høstkulden kommer, og større utringninger eller kortere topper som avslører litt mage ikke frister, ønsker hun fremdeles å vise frem kroppen på riktig måte. – Jeg bruker gjerne myk strikk, og spicer opp antrekket med en bar skulder. Jeg elsker effekten av en bralette med lekre detaljer i kontrast til en stor behagelig strikkegenser. De elegante detaljene til Dolores Braletten gjør seg ypperlig så vidt synlig under en av høstens strikkegensere. – Er for kaldt til at jeg ikke kan leke meg med lette plagg som avslører hud, fokuserer jeg gjerne på BHer med god passform. Carla modellene til MyMuse skaper en flott silhuett under mer tettsittende plagg. Joner sine favoritter er Carla Soft Vertical og Carla Push-Up, disse BHene er perfekt for å forme en fin byste og er utrolig fine under kroppsnære plagg. Nydelige Emelie Tømmerberg viser frem Black Susana Soft, Black Susana Semi Soft og Beige Carla Soft Vertical

Lekkert loungewear

– Høst for meg betyr filmkvelder og innekos foran peisen. Øyeblikket jeg går inn døren etter en lang dag skifter jeg til loungewear i gode stoffer. Kimonoen er også perfekt for kalde kvelder. For Alexandra skaper lounge-plaggene et skille mellom jobb og avslapning. – Om jeg ikke føler for fulle sett, slenger jeg gjerne en kimono over skuldrene. MyMuse sin Amanda Leopard Kimono er perfekt! Den er lett, men leken, smile Joner. Loungewear er ikke bare en behagelig variasjon til hverdagsantrekket etter lange dager. I kombinasjon med et par hæler fungerer det perfekt som et behagelig festantrekk. – Som sagt har jeg en travel hverdag, og dersom jeg har eventer på kveldstid rekker jeg sjeldent hjemom for å skifte. Her er MyMuse sitt nattøy perfekt! Med at par hæler er jeg klar for kveldens arrangement. Hun gleder seg til å bruke den sorte Maia Lace Kimono over en sort kjole på høstens eventer. De delikate detaljene gjør den perfekt for en sensuell følelse til årets julebordsesong.

Nå har du sjansen!

Falt noen av Alexandras høstfavoritter i smak? Fra om med 6.oktober kjører MyMuse.no et eksklusivt Mid Season Sale. Følg med, og sikre deg favoritter fra det utvalgte sortimentet!
Tilbake til bloggen