Tilbehøret som gjør det uimotståelig sexy

Når man kjøper undertøy ender man ofte opp med truser og BH-er. Det er nesten litt synd, for undertøy er så mye mer enn disse to plaggene.

Det finnes et bredt utvalg av accessories som kan piffe opp undertøyet. Sannsynligheten er stor for at du vil få en ny opplevelse av hvordan undertøy kan brukes under forspillet (eller selve akten). Accessories kan også brukes som en ekstra detalj i et outfit, der oddsen for at noen spør «Hvor kjøpte du den?!» er høy.

Det første vi ønsker å trekke frem er suspenders. Disse vil ikke bare holde ting på plass, men også hjelpe med å definere midjen din. Det er også ganske åpenbart at det vil gi deg en sex appeal partneren din ikke vil kunne motstå.

Kombiner suspender med undertøy fra samme serie for en brennhet look.

Lærelementer kan være et feminit og sensuelt tilskudd, både på soverommet og som et fashin statement. MyMuse har et utvalg av produkter fra Maze, laget av 100% vegansk skinn.

Harness, suspender eller choker er moteriktige accessories, mens håndjern eller fotlenken går over i den mer kinky kategorien. BDSM-inspirert tilbehør til antrekk er så absolutt i vinden!

Nipple covers kan brukes til å droppe BH-en, men også til et mer vågalt antrekk. Kjendiser og bloggere har omfavnet nipple covers og bruker de gjerne sammen med en gjennomsiktig overdel. Denne stilen er kanskje ikke for alle, men herregud så kult!

MyMuse har flere nipple covers som passer til ulike anledninger, enten det er på soverommet og ditt eget burlesque-show, for de dagene du vil ha BH-fri eller til festantrekket.

Tilbake til bloggen