Frakt, leveranser og pakkesporing

Gratis retur ved bytte og åpent kjøp i 30 dager
Hos MyMuse har du 30 dagers åpent kjøp og gratis bytte av varer. Du kan bestille det undertøyet du liker, og deretter sende tilbake det du ikke ønsker å beholde etter å ha fått sett på varene hjemme hos deg. Kun ubrukte varer kan returneres.
 
Hva koster frakten?
Frakten er gratis for alle ordre over 900 kr for HeltHjem og Bring i postkasse. For ordre under 900 kr koster frakten for “Pakke på døren med Helt Hjem” og “Pakke i postkassen” 49 kr og “Hent varerne selv” koster 69 kr. Pakke på døren med Helt Hjem og Pakke i postkassen leveres direkte i på din dørmatte eller i din postkasse. Hvis det ikke er plass vil den bli levert hos nærmeste postkontor, og du vil motta hentemelding. Hent varerne selv pakker sendes med posten til ditt lokale postkontor eller post i butikk. 
Vær obs på at fra og med 1.okt vil hentefristen på pakker som skal hente i Post i butikk og i Pakkeboks endres fra 14 dager til 7 dager. Mottakere som har behov for at pakken ligger lenger kan enkelt og kostnadsfritt forlenge hentefrist fra 7 til 14 dager i Posten-appen eller via sms. 
 
Når får jeg pakken min? 
Vi sender som regel ut varene første arbeidsdag etter din bestilling, og Helt Hjem og Bring leverer våre forsendelser raskt over hele landet. Det tar derfor vanligvis kun 2-5 virkedager fra du har lagt inn din ordre før du mottar din pakke direkte på din dørmatte, i postkassen eller hos et utleveringssted i nærheten av der du bor. Leveringstiden beregnes fra virkedagen etter at du har lagt inn din bestilling.
 
Hvordan vet jeg når og hvor jeg kan hente varene mine?
Helt Hjem og Bring sender sms og epost til deg så snart de har mottatt din pakke fra oss og sendt denne videre til din dørmatte, postkasse eller ditt utleveringsted. I varslene fra Helt Hjem og Bring vil du få informasjon om hvordan du kan spore din pakke på vei til deg. Du blir også varslet når pakken har kommet frem til din dørmatte, postkasse eller ditt lokale utleveringsted og du kan hente din pakke.