Karriere

Et sted hvor du former arbeidsplassen, og ikke omvendt.

La oss begynne med å definere hva problemet med arbeidsplassen i 2022Alle er travle hele tiden. Du rekker ikke lære nye ting. De beste ideene dine kommer ikke frem på kontoret (spesielt ikke i møtene). Du er lei av møter, og ikke minst rapporter.

Du trenger et sted hvor du lærer nye ting og blir utfordret nok til at det ikke koker over. Kanskje vil du klatre opp karrierestigen eller fordype deg i et fag. Et sted som aksepterer at du – sånn egentlig – er ganske snål og har en rekke uvaner du kanskje ikke vil snakke om i første jobbintervju. Vi er mennesker vi også, og derfor er work-life harmoni noe som står høyt på agendaen hos oss. 

MyMuse har ingen ambisjoner om å hverken bli din nye familie eller bestevenn. Det vi derimot bygger er en arbeidsplassen rundt mennesker, enten du er kunde, kollega eller partner. Som kollega, så ønsker vi å støtte og utfordre deg til å bygge din drømmekarriere. Vi er med på både oppturene og nedturene.

I gjengjeld ber vi om ærlighet og fokus. Vi er på en reise hvor vi skal bygge en merkevare som inspirerer kundene og spiser markedsandeler fra våre konkurrere. I retur skal vi lære og ha det gøy!

Er du interessert i å jobbe hos MyMuse? Se våre ledige stillinger under. Ønsker du å sende en åpen søknad kan dette sendes til kenneth@mymuse.no.

MODELL HOS MYMUSE

Ønsker du å være modell for MyMuse? Send en søknad til collaborations@mymuse.no med en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse og informasjon om deg selv (alder, høyde, størrelse) og gjerne legg ved link til ditt brukernavn/profil. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare.
 

INFLUENCER-SAMARBEID

Ønsker du å markedsføre MyMuse sine produkter i sosiale medier eller via blogg? Send en søknad til collaborations@mymuse.no med link til ditt brukernavn/profil og en liten tekst om hvorfor du ønsker å jobbe med MyMuse. Vi vil ta kontakt med deg om du passer til vår merkevare og matcher våre krav til antall følgere, bilder og engasjementrate.

 

Følg oss på vår LinkedIn side for å se mer om hva som skjer med selskapet.

MyMuse AS er en del av We Are Brands.