Størrelsesguide

BH-størrelser består av ett tall og en bokstav som angir størrelsen på båndet og cupene. Vi anbefaler å benytte et målebånd og måle avstanden rundt brystet rett under bysten uten klær. Pass på at målebåndet er horisontalt, og at du noterer målet når målebåndet er stramt, men ikke ubehagelig.

Størrelsen på cupen er basert på størrelsen på båndet. I tillegg trengs lengden rundt bysten der den er fyldigst. Benytt igjen et målebånd, men denne gangen skal du skrive ned målet uten å stramme. Hvis du allerede har en BH uten innlegg som du vet passer godt kan du gjerne ha denne på når du måler rundt bysten.

Størrelsen på cupen bestemmes av forholdet mellom størrelsen rundt og under bysten. Det er altså ikke slik at en cup-størrelse er den samme uavhengig av størrelsen på båndet, slik mange tror. For eksempel vil en cupen i en BH med størrelse 80C være betydelig større enn en BH med størrelse 70C. Dette innebærer at dersom du går opp en størrelse i båndet vil du som regel samtidig gå ned en størrelse i cupen.

Når du har funnet dine mål under og rundt bysten, kan du legge disse inn i vår kalkulator under for å få din størrelse direkte.

Betingelser Personvern © Copyright 2019 MyMuse.no