Denne kampanjen er ikke ekte

MyMuse selger IKKE brukt undertøy. Ideen til denne kampanjen kom fra NRK-artikkelen der kvinner benytter seg av «hjelp til jul» via Finn for å få økonomisk støtte. Her blir kvinner i en sårbar situasjon utnyttet og seksuelt trakassert av menn. Vi i MyMuse synes dette fikk altfor lite oppmerksomhet og ønsket å lage en kampanje for å belyse problemstillingen.

Les mer om #bruktetruser stuntet her.

VIP PANTIES
Brukte truser og undertøy
fra norske kunder

En one-stop shop for brukte truser

Endelig har vi et tilbud for menn - brukte truser fra angrende kunder. Hver dag får vi inn truser som er brukt, og inntil nå har vi kaste disse produktene. Hvert år kastes over 20.000 tonn klær i Norge og dette er et stort problem. I tillegg, så er disse trusene av høy kvalitet og fortjener en ny sjanse fra noen som vil sette pris på de.

Et utvalg av våre modeller har blitt medlem av vårt truseprogram. Disse sender vi regelmessig nytt undertøy som de bruker sammenhengende over flere dager. Dette sikrer ekstra lukt og smak på undertøyet.

For hvert produkt vi selger går 75% av fortjenesten til modellen. Slik får produktene en ny sjanse på livet, og vi sparer miljøet for mer avfall. Ikke minst så hjelper du modellen med økt inntekt (80% av modellene er studenter).

Vi kaller det sosialt entreprenørskap.

  • Alle trusene er brukt av kvinner som jobber deltid som modeller. Alle er single.

  • Alle trusene er brukt i minst 2 sammenhengende dager

  • Velg mellom et stort utvalg av forskjellige størrelser og materialer.

  • 70% av fortjenesten deles med modellene.

  • Bidra til at færre produkter kastes.

LUKTGARANTI

Alle trusene har blitt kvalitetssjekket av vårt team og vi garanterer at hvert produkt har blitt brukt i minst 3 dager.

100% ANONYMT
Alle produktene er forseglet i lufttett beholder for å bevare opplevelsen av produktet. Vi sender produktet til deg i en standard pakke og det er ikke mulig å se hverken for Bring eller andre at vi er avsender av produktet.

GARANTERT NYBRUKT

Hver måned selger vi tusenvis av produkter, og varer går inn og ut av vårt lager hver dag. Denne omløpshastingen sikrer deg et ferskt produkt og en profesjonell tjeneste.
Ingen produkter ligger mer enn 12 timer på vårt lager.

Dette sier kunder om våre brukte truser

- 1 -

Rask levering, herlig dame

Bestilte på onsdag og produktet var på døren dager etterpå. Herregud for en herlighet dette produktet er. Kommer tilbake for mer senere, gjerne fra samme modell.

- Roger S., Trondheim.

- 2 -

Bestilte truse fra student

Jeg bor i nærheten av et universitet og hver dag passerer deilige studenter forbi. Kanskje var det en av disse som brukte produktet jeg kjøpte?

- Johnny K. R, Hamar.

- 3 -

Anbefales

Rask levering, god kvalitet på trusene og god forsegling som bevarte lukten. Dette er en min tredje ordre.

-Ole N., Oslo.

Utvalget

Små størrelser

Brukt av sporty jenter. Alle produktene i denne kategorien har blitt brukt minst 1 gang på trening eller i lett aktivitet.

Store størrelser

Brukt av de største gudinnene våre. Brukt minst 2 dager og alle kvinnene har spist en frukt som setter ekstra lukt i produktet.

Influencere

Brukt av norske influencere. Dette er vi garantert de eneste som kan tilby i Norge. Vi har samlet en håndfull av influencere som har jobbet med MyMuse til å selge brukte truser. Disse lover vi verdt prisen.

+++ Alle produkter kommer med personlig videohilsen fra modellen
og et utvalg bilder, samt en personlig biografi.

Se melding fra vår truse-ambassadør, Nicoline

SOSIALT ENTREPRENØRSKAP

VI JOBBER FOR KVINNENS BESTE

Alle modellene som deltar i dette programmet har blitt godkjent av MyMuse. Vi jobber hver dag med å gjøre hverdagen lettere for kvinner, og endelig har vi funnet et produkt som hjelper kvinnene å tjene penger og som sparer miljøet. Ved å kjøpe våre brukte truser bidrar du til sosialt entreprenørskap og gjør verden til et litt bedre sted - selv om vi gjør det på en diskre måte ;)

IKKE VENT - KJØP I DAG